Erotiska ljudböcker

Är du ute efter erotiska ljudböcker? I listan nedan har vi samlat samtliga erotiska noveller vår redaktion lyssnat på och recenserat. Vi ger dig även upp till 30 dagars gratis lyssning på ljudboksapparna där ljudböckerna finns att streama.

De bästa ljudbokstjänsterna för erotiska ljudböcker

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån
0

Allt eller inget – ljudbok

Bra lyssning! Allt eller inget ljudbok

”Allt eller inget” av Simona Ahrnstedt är en strålande ljudbok som släpptes 2017. Det är en romantisk relationsroman extra allt skriven av Sveriges romancedrottning nummer ett, Simona Ahrnstedt. I ...

0

Chefen av Vi Keeland – Ljudbok

Chefen ljudbok

Den erotiska novellen Chefen, eller Bossman som är originaltiteln, är Vi Keelands succéberättelse om förbjuden kärlek på arbetet. Ljudboken har översatts till flera språk och beskrivs som “sexig ...

0

För dig blottad ljudbok

För dig blottad ljudbok

Tack vare hysterin som uppkom med serien Fifty Shades öppnades en helt ny kategori av erotisk litteratur upp som tagit världen med storm. För dig blottad är den första delen i Sylvia Days pentalogi ...

0

Femtio nyanser av frihet ljudbok

Femtio nyanser av frihet ljudbok

Femtio nyanser av frihet är den tredje och sista delen i E.L James succétrilogi om Christian Grey och Anastasia. Äntligen kommer upplösningen av dessa fantastiska ljudböcker som gjort succé över hela ...

0

Femtio nyanser av mörker ljudbok

Femtio nyanser av mörker ljudbok andra cover

Femtio nyanser av mörker är den andra delen i den spännande erotiska trilogin Femtio nyanser. Den andra boken tar vidare där Femtio nyanser av honom slutade och precis som i första ljudboken får ...

0

Femtio nyanser av honom ljudbok

Femtio nyanser av honom ljudbok

Femtio nyanser av honom, eller Fifty Shades of Grey på originalspråket, är den erotiska och fängslande berättelsen om litteraturstudenten Anastasia Steeles minst sagt speciella relation med den ...

Vad är erotiska ljudböcker?

En erotisk ljudbok är en ljudbok inom erotikgenren, ofta även kallade sexnoveller och är avsedda för vuxna lyssnare. En vanlig missuppfattning är att dessa ljudböcker bara är massa snusk utan någon vidare handling eller poäng. Sanningen är att erotiska ljudboksnoveller kan vara lika gripande och spännande som vanliga ljudböcker men att de även har erotiska inslag.

Det var inte många år sedan de omåttligt populära erotiska böckerna i Fifty Shades of Grey serien var på allas läppar och introducerade flera miljoner läsare till erotikgenren. Sedan dess har utbudet av erotiska böcker och även ljudböcker bara fortsatt att växa och är idag en stor genre bland ljudbokstjänsterna.

Dessa ljudböcker kommer garanterat höja din puls och iband även få dig att rodna, du kan räkna med spänning, sex, lust och passion och det kan vara en bra idé att lyssna på ljudböckerna i din ensamhet.

Bästa ljudboksappen för erotiska ljudböcker

Den ljudboksapp med störst utbud av erotiska ljudböcker är Bokus Play. Bokus Play har även utsetts till bäst i test av samtliga ljudboksappar på grund av sitt stora utbud och låga månadskostnad.

Utbudet av erotiska ljudböker hos Bokus Play ökar för var dag som går och de erbjuder sina användare i princip alla av de stora titlarna inom genren.

Med vår exklusiva rabattkod för Bokus Play; Alltomljud30 får du använda Bokus Play gratis i 30 dagar. Under tiden kommer du ha tillgång till samtliga ljudböcker och funktioner. Du kan när som helst säga upp din test-period utan att några pengar dras från ditt konto.

Vilka erotiska ljudböcker rekommenderar vi?

Som vi tidigare nämnde så har tyvärr erotiska ljudböker blivit smutskastade och förväxlade med många av de olika snuskhistoriena som finns ute på internet. För att vi ska rekommenda en erotisk ljudbok ska den vara välskriven av en seriös författare, publicerad av ett förlag och självklart underhållande. Bara för att en bok publiceras av ett förlag och finns tillgänglig i en ljudboksapp så betyder inte det att den är bra nog för oss att rekommendera våra läsare.

Erotiska ljudböcker gratis

För dig som vill lyssna på erotiska ljudböcker gratis så erbjuder samtliga ljudbokstjänster fria testperioder mellan 14-30 dagar. Utbudet av erotiska ljudböcker är bra på både Bookbeat och Nextory som låter dig testa deras tjänster gratis i 14 dagar utan att behöva ange någon rabattkod. Under din fria testperiod har du tillgång till tjänsternas fulla utbud och kan lyssna på hur många böcker du vill gratis.

Om du i stället är ute efter erotiska ljudböcker på engelska rekommenderar vi Audible eller Audiobooks.com som ger dig 30 dagars fri användning.

Top
Ljudböcker
Logo