För dig blottad ljudbok

För dig blottad ljudbok

Tack vare hysterin som uppkom med serien Fifty Shades öppnades en helt ny kategori av erotisk litteratur upp som tagit världen med storm. För dig blottad är den första delen i Sylvia Days pentalogi Crossfire som handlar om Eva och Gideon. Ljudboken För dig blottad är den enda som lyckats ta upp kampen mot Fifty Shades, iallafall enligt topplistorna och antalet sålda exemplar. Det är svårt att inte jämföra böckerna med E.L. James världssuccé och det finns både likheter och skillnader. I ljudboken För dig blottad är båda karaktärerna väldigt trasiga och Eva har betydligt mer skinn på näsan än vad till exempel Ana har, men det finns ändå många likheter.

När ljudboken lanserades 2016 hade berättelsen redan gjort succé världen över och sålts i över 30 länder. Eva och Gideon är ett intressant par på många sätt och denna erotiska berättelse är ett måste för de som uppskattar genren erotiska noveller. Historien handlar om den kvinnliga sexualiteten och om sårbarheten hos människor. Även om svartsjuka när den är väldigt mörk och om lusten som uppstår mellan två minst sagt komplicerade människor.   

Vill du lyssna på ljudboken För dig blottad har du möjlighet att göra det helt gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken För dig blottad finns även att lyssna på hos tjänsterna Storytel och Nextory. Blir du ny medlem hos dessa tjänster kan du lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – utan att du behöver bonuskod.

Här kan du lyssna på För dig blottad på ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Om boken

För dig blottad ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2016-04-28

Författare: Sylvia Day

Uppläst av: Callin Öhrvall Delmar

Språk: Svenska

Kategori: Erotisk

Förlag: Norstedts

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Bokens handling

“Han var vacker, farlig och väldigt het. Jag drogs till honom som jag aldrig hade dragits till någon tidigare. Jag längtade efter hans beröring som om den var en drog, trots att jag genast förstod att han skulle göra mig olycklig. Jag försökte undvika och avvisa honom. Med tanke på min historia hade jag inte plats för en man i mitt liv. Men han såg hur mycket jag ville ha honom och det utnyttjade han lätt. Gideon förstod. Han hade sina egna demoner. Och vi skulle bli varandras speglar, reflektera varandras värsta mardrömmar och drömmar. Hans kärlek förvandlade mig, och jag bad om att det förflutna inte skulle förstöra allt.”

Berättelsen För dig blottad handlar om Eva, en sanslöst rik 24-årig kvinna som nått rikedomen tack vare att hennes mamma gift sig rikt, som flyttar till New York. När hon befinner sig på arbetet sin första dag träffar hon Gideon, en man som hon uppfattar som mörk och farlig. Trots att hon försökt intala sig själv att hon inte har tid för en man kan hon inte motstå Gideon. De båda inleder en relation som präglas av många komplikationer och drama där Gideon, som för övrigt är stenrik och kan få vem han vill, väljer den mystiske och komplicerade Eva. Han säger att det enda som någonsin kommer att få henne helad är hans penetrering, och visst verkar det vara så.

Berättelsen har fängslat många och Sylvia Days bästsäljare För dig blottad är ett måste för alla som gillar att lyssna på erotiska berättelser. Boken vann flertalet priset och var bland annat den mest sålda romantiska boken på Amazon 2012.


För dig som vill lyssna på För dig blottad finns den tillgänglig hos Bookbeat, Nextory och Storytel.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar.
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Om författaren Sylvia Day

Sylvia Day är den japansk-amerikanske författaren av romantiska/erotiska noveller som även skrivit böcker under pseudonymerna S.J. Day och Liva Dare. Född och uppvuxen i Los Angeles är hon en författare som har varit bästsäljare i 28 länder. Hennes mest kända böcker är Crossfire-pentalogin som handlar om Eva och Gideon.

Förutom Crossfire har hon släppt flertalet andra böcker och mängder med noveller, många översatta till ljudböcker. Hon har dessutom startat en digital tidning på nätet som heter Beyond Words, en online tidning som publicerar artiklar om bland annat resor, nöje och filantropi. Utöver detta sitter hon också med i styrelsen för RWA, Romance Writers of America.

8.5 Betyg
Riktigt bra erotisk ljudbok för både män och kvinnor

För dig blottad är både sensuell och upphetsande och har en riktigt bra story. Om du gillar fifty shades serien kommer du definitivt även gilla denna boken.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo