Chefen av Vi Keeland – Ljudbok

Chefen ljudbok

Den erotiska novellen Chefen, eller Bossman som är originaltiteln, är Vi Keelands succéberättelse om förbjuden kärlek på arbetet. Ljudboken har översatts till flera språk och beskrivs som “sexig romantik i kontorsmiljö”. Huvudpersonen Reese träffar av en slump snyggingen Chase Parker på en toalett när hon försöker undvika en dejt. Arrogant men fruktansvärt snygg är uppfattningen Reese får om Mr Parker. Efter att ha stött på varandra igen och Reese dessutom börjat jobba på Mr Parkers företag är de båda extremt sugna på varandra men Reese har bestämt sig att inte hamna på fall för en kollega. Men gnistorna gör detta väldigt svårt.

Chefen hamnade Nr 1 på New York Times bästsäljarlista och har lästs och lyssnats av miljoner personer över hela världen. Boken lanserades 2016 och släpptes som ljudbok i april 2018. Uppläsare är Ester Karlsson som förmedlar berättelsen på ett ypperligt sätt.

Vill du lyssna på ljudboken Chefen kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken Chefen finns också tillgänglig hos Storytel och Nextory. Blir du ny medlem hos dessa härliga tjänster kan du lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – utan krav på bonuskod.

Här kan du lyssna på Chefen på ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Om boken

Chefen ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2016-04-27

Författare: Vi Keeland

Uppläst av: Ester Karlsson

Språk: Svenska

Kategori: Erotisk

Förlag: Bonnier Audio

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Bokens handling

Reese befinner sig på en toalett i samtal med sin bästa kompis som hon ringt för att be om hjälp för att rädda från henne hemsk dejt. Av en slump hör Chase Parker samtalet och kallar Reese för en bitch och försöker ge henne dejtingråd. Efter att ha bett honom dra åt pipsvängen går hon tillbaka till sin tråkiga dejt och Chase tillbaka till sin. Till hennes förvåning slår Chase Parker ner sig vid Reeses bord med sin dejt och låtsas som att de känt varandra sedan barndomen. De fejkade anekdoterna flödar men när de skiljs åt efteråt tror Reese att hon aldrig mer kommer se Chase Parker.

Reese kan dock inte sluta tänka på den karismatiske och snygge främlingen och en månad senare stöter de på varandra av en slump i New York, staden som berättelsen utspelar sig i. Reese är på jakt efter ett nytt jobb, på grund av att hon sagt upp sig från sin tidigare arbetsplats, och Chase Parker ordnar en anställning på ett företag. Detta företag visar sig vara Chase Parkers egna firma och attraktionen mellan de båda parterna är samma från bägge håll. Reese är dock fast besluten att inte falla för en arbetskollega. Gnistorna finns dock redan där och frågan är om Reese kan ge vika för sina känslor?


Chefen finns att lyssna på hos Bookbeat och med vår exklusiva rabattkod för BookbeatAllaljudbocker får du 30 dagars fri lyssning utan bindningstid.

Ljud- och e-boken finns också hos Nextory och Storytel där du kan lyssna gratis i 14 dagar – ingen rabattkod behövs!

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar.
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Om författaren Vi Keeland

Vi Keeland är en amerikansk författare inom kategorin Romance och Erotik. Hon är en utbildad jurist och aktiv advokat som på sin fritid producerar bästsäljare noveller på löpande band. Född och uppvuxen i New York lyckades hon på bara tre år publicera tio olika noveller som alla hamnade på USA Todays bästsäljarlista och tre av titlarna hamnade på New York Times motsvarighet.

Första novellen publicerades 2013 och sedan dess har hon skrivit och publicerat ytterligare tio stycken. Böckerna har översatts på många olika språk och läst och lyssnats av personer från alla världens hörn. Den mest kända boken är Chefen som nådde första plats på New York Times bästsäljarlista.

Vi Keeland gifte sig med en man som hon känt sedan barndomen. När hon var åtta år puttade han av henne från cykeln och hon har kvar ärret än idag. De båda skulle gifta sig flera år senare och idag bor de i New York tillsammans med deras tre barn. Keeland älskar att resa med sin familj och återvänder ofta till hennes favoritplats i världen, den grekiska paradisön Santorini.

9 Betyg
En berättelse om förbjuden lust

Det är inte svårt att förstå varför Chefen blivit en bestseller. Det är en berättelse om förbjuden romans som både upphetsar och förbinder sina lyssnare. Extra beröm ska dessutom ges till Ester Karlsson som skickligt läst in boken.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo