Femtio nyanser av frihet ljudbok

Femtio nyanser av frihet är den tredje och sista delen i E.L James succétrilogi om Christian Grey och Anastasia. Äntligen kommer upplösningen av dessa fantastiska ljudböcker som gjort succé över hela världen. När de två huvudkaraktärerna nu äntligen har allt de önskar; passionen, kärleken, pengarna och en värld som ligger vid deras fötter, är allt ändå ständigt en kamp. Komplikationer uppkommer tack vare Mr Greys historia och minst sagt speciella livsstil, samtidigt som Ana försöker anpassa sig till sin partners liv utan att tappa sin egen personlighet. När allt ser lovande ut, och när det verkar som att paret tagit sig igenom allt, ser det ut som Ana ändå råkar ut för det hon fruktat som mest.

Den tredje ljudboken i Femtio Nyanser-trilogin läses även den upp av Julia Dufvenius och är ett måste för de som lyssnat på de två första delarna Femtio nyanser av honom och Femtio nyanser av mörker.

Vill du lyssna på ljudboken Femtio nyanser av frihet kan du göra det helt gratis hos BookBeat i 45 dagar med vår unika rabattkod: allaljudbocker (reklamlänk)

Här kan du streama Femtio nyanser av frihet på ljudbok gratis i upp till 45 dagar

 • LjudbokstjänstGratis provperiodInfoMånadskostnadApp
 • 1Bookbeat
  Vårt toppval

  45 dagars gratis användning
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Väldigt bra app
  • Bra e-boksläsare
  • Ingen bindningstid
  Basic:
  99 kr/mån
  Premium:
  169 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 2Bokus Play

  45 dagars gratis användning
  • Inspirerande tips från våra bokspecialister varje vecka
  • Brett utbud av ljudböcker
  • Billigt basabonnemang
  • 45 dagars fri provperiod med vår rabattkod allaljudbocker_45
  Bas:
  79 kr/mån
  Premium:
  149 kr/mån
  Familj:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 3Nextory

  45 dagars gratis användning
  • Brett utbud av både ljudböcker och e-böcker
  • Tydlig och bra design
  • Bokutmaningar för roligare användning
  • Flera olika abonnemangsformer
  Basic:
  139 kr/mån
  Unlimited:
  189 kr/mån
  Unlimited 2-4:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 4Audible logo

  30 dagars gratis användning
  • Stort utbud av engelska ljudböcker
  • Stort utbud av podcasts
  • Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  £7,99/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk

Om boken

Femtio nyanser av frihet ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2016-04-18

Författare: E.L. James

Uppläst av: Julia Dufvenius

Språk: Svenska

Kategori: Erotisk

Förlag: Norstedts

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Bokens handling

Efter att Anastasia Steele träffade den drivna men kontrollerande VD:n och entreprenören Christian Grey har hennes liv förändrats totalt. Hon är förälskad och deras passionerade förhållande fungerar trots alla komplikationer och Christians kontrollbehov. Efter allt de gått igenom i de två första böckerna har de nu allt de drömt om: pengar på kontot, passionen, lusten, närheten och det känns som de har hela världen för sig själva.

Trots att de tagit sig igenom allt måste Ana anpassa sitt liv och lära sig att acceptera Christians livsstil. Christian i sin tur måste bekämpa det kontrollbehov han har och även hans problematiska förflutna. När det verkar som att de äntligen lyckas ta sig över alla hinder ser det som att Ana utsätts för det i världen som hon fruktat allra mest.

Den tredje delen ger en avslutning på den spännande erotiska berättelsen om Ana och Christian. Två personer som lyssnarna av ljudböckerna fått väldigt mycket känslor för. Det är uppfriskande att få veta lite mer om Christians barndom och hur han ser på relationen och även hans tankar första gången han träffade Ana. Den tredje ljudboken är ett måste för de som lyssnat på de två första delarna.

Om författarinnan E.L James

E.L James, eller Erika Leonard James som är det fullständiga namnet, är en brittisk författarinna som slog igenom rejält tack vare lanseringen av den erotiska trilogin Femtio nyanser. Sedan dess är hon en världskändis som kan stoltsera med över 152 miljoner sålda exemplar världen över och hennes böcker har dessutom översatts i 52 länder.

Sedan 1987 lever hon tillsammans med sin man Niall Leonard och idag bor de i Brentford, västra London tillsammans med deras två gemensamma tonårssöner. Tack vare hennes succé med Femtio nyanser fick hon ta emot två priser vid National Book Award i Storbritannien. “Book of the Year” och “Popular Fiction Book of the Year” fick hon ta emot 2012.

Trilogin berättas ur Anas perspektiv men efter succén har hon nu skrivit om alla tre böckerna och berättar istället samma historia fast från Christians perspektiv.

8.5 Betyg
Spännande avslutning på en väldigt bra triologi

Femtio nyanser av frihet är en värdig avslutning på den gripande och revolutionerande fifty shades-trilogin. Vad som händer ska vi såklart låta dig höra själv men vi kan avslöja att det kommer vara en stor del drama och spänning - blandat med romantik och erotik.

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo