Bra lyssning!

Allt eller inget – ljudbok

”Allt eller inget” av Simona Ahrnstedt är en strålande ljudbok som släpptes 2017. Det är en romantisk relationsroman extra allt skriven av Sveriges romancedrottning nummer ett, Simona Ahrnstedt.

I ”Allt eller inget” skildras en kärlekshistoria mellan copywritern Lexia Vikander och hennes nya chef Adam Nylund. Två helt och hållet olika karaktärer som ändå finner varandra. Förbjuden och oemotståndligt het kärlek uppstår!

Den här ljudboken är lika passionerad som underhållande. ”Allt eller inget” är till, för och om alla starka kvinnor som älskar en riktigt bra kärlekshistoria. Simona Ahrnstedt vet dessutom hur man skildrar sex på ett naturligt och hett sätt utan att det blir för fånigt eller stereotypt. I hennes romaner skildras alla slags människor med olika slags sexliv och kärleksbekymmer! Efter varje kapitel suktar man efter mer.

Vill du lyssna på ljudboken Allt eller inget kan du göra det gratis hos Bookbeat i 45 dagar (reklamlänk).

Här kan du lyssna på ljudboken Allt eller inget gratis i upp till 45 dagar

 • LjudbokstjänstGratis provperiodInfoMånadskostnadApp
 • 1Bookbeat
  Vårt toppval

  45 dagars gratis användning
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Väldigt bra app
  • Bra e-boksläsare
  • Ingen bindningstid
  Basic:
  99 kr/mån
  Premium:
  169 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 2Bokus Play

  45 dagars gratis användning
  • Inspirerande tips från våra bokspecialister varje vecka
  • Brett utbud av ljudböcker
  • Billigt basabonnemang
  • 45 dagars fri provperiod med vår rabattkod allaljudbocker_45
  Bas:
  79 kr/mån
  Premium:
  149 kr/mån
  Familj:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 3Nextory

  45 dagars gratis användning
  • Brett utbud av både ljudböcker och e-böcker
  • Tydlig och bra design
  • Bokutmaningar för roligare användning
  • Flera olika abonnemangsformer
  Basic:
  139 kr/mån
  Unlimited:
  189 kr/mån
  Unlimited 2-4:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 4Audible logo

  30 dagars gratis användning
  • Stort utbud av engelska ljudböcker
  • Stort utbud av podcasts
  • Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  £7,99/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk

Om boken

Allt eller inget ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2017-10-17

Författare: Simona Ahrnstedt

Uppläst av: Julia Dufvenius

Längd: 14 h 45 min

Språk: Svenska

Kategori: Romaner

Förlag: Bonnier audio

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Allt eller ingets handling

”Allt eller inget” är en fristående kärleksroman av Simona Ahrnstedt! Ljudboken handlar om Lexia Vikander, en copywriter på en cool reklambyrå. Lexia är inte som de andra på reklambyrån. Alla andra ser ut som modeller medan hon är av den lite kurvigare sorten. Det gör att hon känner att hon inte riktigt passar in. Dock har hon en fördel på jobbet; hon älskar sitt yrke och är riktigt skicklig på det. En sak hon inte har varit särskilt skicklig på innan är dessvärre kärleken.

En kväll på en bar sitter hon och dricker för mycket, bekymmersam och lite ledsen, då dyker en man upp. Snygg som få och hon blir genast intresserad. Efter flera glas råkar hon kyssa honom och när hon sedan får skjuts av honom hem spyr hon på hans skor.

Enligt ryktet på sin reklambyrå ska det dagen efter hennes fyllekväll börja en ny chef, han kommer vara hård och strukturera om. Adam är känd i branschen för att vara riktigt tuff. Alla är rädda för hur det ska bli på byrån, inte minst Lexia.
När hon kommer till jobbet är hennes nya chef ingen mindre än han som hon kysste igår.

Det här är en bok för dig som vill vältra dig i relationer. Det är en het och laddad kärlekshistoria. En förbjuden kärlek med passionerade inslag. Ahrnstedt är ett riktigt proffs på att fånga läsaren med sina berättelser, vilket har lett till att den 14 timmar och 45 minuter långa ljudboken aldrig känns långtråkig.


Andra gillade också

Om författarinnan Simona Ahrnstedt

På kort tid har Simona Ahrnstedt, född 1967, blivit Sveriges absolut största romance-författarinnor. Inte sällan kallas hon romancedrottning och hennes böcker är nu populärare en någonsin. Hon debuterade med romanen ”Överenskommelser” år 2010. Innan Simona Ahrnstedt skrev böcker jobbade hon som psykolog, vilket märks på hennes djupa förståelse om hur människor fungerar och beter sig.

Simona Ahrnstedt har alltid skrivit romance, hennes genombrott kom med en trilogi som utspelas i nutidsmiljö som innefattar de oerhört populära böckerna ”En enda natt” (2014), ”En enda hemlighet” (2015) och ”En enda risk” (2016). Böckerna beskrivs som intelligent romance för starka kvinnor.

Innan dess skrev hon mer historisk romance som även den rönte stor framgång. Böckerna ”Överenskommelser”, ”Betvingade” och ”De skandalösa” har gemensamt att slottet Wadenstierna tillhör männen i böckerna, trots att romanerna utspelar sig i olika tidsperioder.
Simona Ahrnstedt är en viktig förespråkare för den ofta eftersatta genren, och är den författarinna som gjort genren folklig och omtyckt i Sverige.

9.5 Betyg
Sveriges romancedrottning briljerar

Allt eller inget av Simona Ahrnstedt är en fantastisk kärlekshistoria som är ett måste att lyssna på för de som gillar kärlek, drama, erotik och spänning!

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo