Nextory • 14 dagars fri lyssning
 • Prisvärd tjänst
  Brett utbud av ljud- och e-böcker
  Flera olika abonnemangsformer
  Ingen bindningstid
 • Från 139 kronor/mån

Prova Nextory gratis i 14 dagar!

Nextory är en av Sveriges största ljudbokstjänster som lanserads 2013 under namnet E2GO.

Nextory erbjuder ett brett utbud av ljudböcker inom alla genrer till en låg månadskostnad och har flera olika abonnemangsformer.

Just nu har du chansen att prova Nextory gratis i 14 dagar – ingen rabattkod behövs!

Om Nextory

Nextorys uttalande företagsvision är att erbjuda sina kunder de bästa ljudböckerna på marknaden. Nu när tjänsten funnits på marknaden i flera år och etablerat sig i flera länder kan det konstateras att de är på god väg att uppnå sin vision. Nextory samarbetar med de flesta stora bokförlag och kan därför erbjuda ett brett sortiment av ljud- och e-böcker till låga månadskostnader.

Utöver Sverige är Nextory även verksamma i Danmark, Tyskland och Finland.

I recensionen nedan hittar du all information du kan tänkas behöva om Nextory för att ta reda på om det är ljudbokstjänsten för dig.

Webbsida: www.nextory.se
Kompatibla operativsystem: Android, IOS
Övriga plattformar: Nej
Stöd för offlinelyssning: Ja
Stöd för e-böcker: Ja
Gratis testperiod: 14 dagar
Månadskostnad: Från 139 kr/månad

Kontakt: kundservice@nextory.se för kundtjänstärenden / info@nextory.se för övriga frågor

Telefon: 08-411 17 15, måndag till torsdag 09:00-19:00, fredagar 09:00-17:00

Kampanjkod/rabattkod för Nextory 2019

Nextorys kampanj under 2019 är att de ger nya användare chansen att prova deras tjänst helt fritt i 14 dagar utan någon bindningstid. Att kampanjen inte har någon bindningstid innebär att du kan registrera dig, lyssna gratis i upp till 14 dagar, och sedan säga upp tjänsten om du inte vill fortsätta utan att det kostar dig något.

Det enda du behöver göra för att få ta del av Nextory gratis i 14 dagar är att klicka på länken och skapa ett konto. Vid registrering måste du ange ditt kontokort men du kan enkelt avbryta tjänsten när du vill utan att pengar dras.

Under gratis-perioden får du välja vilket av Nextorys abonnemang du vill prova (silver eller guld, ej familj), och efter testperioden löpt ut övergår ditt abonnemang automatiskt till en betald version av det abonnemang du valt såvida du inte avbrutit innan dess.

Utöver detta erbjudande delar Nextory ut rabattkoder till ett par utvalda webbsajter ett par gånger om året, däribland Allaljudbocker.se. För att hålla dig uppdaterad om framtida rabattkoder för Nextory rekommenderar vi att du tittar in på sidan då och då för att kunna se aktuella rabattkoder.

Nextory
Nextory är en prisvärd och väldigt flexibel ljudbokstjänst. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 14 dagar utan bindningstid och utan krav på rabattkod!
Från 139 kr/mån

Nextorys olika abonnemang

Nextorys abonnemang fungerar lite annorlunda jämfört med deras konkurrenter. I stället för att bara ha ett abonnemang har Nextory tre stycken med olika utbud och priser skräddarsydda för olika behov.

Silver, 139 kr/mån: I Nextorys Silverabonnemang finns flera tusen olika titlar i både ljudbok och e-boksformat. Det är det perfekta abonnemanget för dig som inte vill betala särskilt mycket varje månad och inte bryr dig nämnvärt om att lyssna på nya titlar så fort de släpps. Det tar nämligen ett tag för böckerna att släppas till silverabonnenter men med tanke på abonnemangets utbud kommer det alltid finnas något att lyssna på ändå. Kategorierna sträcker sig från allt till romaner och deckare till populärpsykologi och memoarer.

Guld, 169 kr/mån: Nextorys guldabonnemang är lämpligt för de som vill lyssna på de senaste böckerna så fort de släpps från förlagen. Med Guldbonnemangets utbud behöver du inte vara orolig att inte kunna lyssna på de topplistade böckerna då de prioriteras att släppas snabbt till appen. Trots detta rekommenderar vi dock dig som är ute efter de senaste boksläppen att använda Storytel eller Bookbeat som också erbjuder de nyare ljudböckerna men som har ett bredare utbud över lag.

Familj, 199-279 kr/mån: Nextorys familjeabonnemang skiljer sig från de andra abonnemangen genom att flera personer kan lyssna på ljudböcker samtidigt med samma abonnemang. I både Silver- och Guldabonnemanget kan bara en person lyssna åt gången. Utbudet för Familjeabonnemangen är samma som för Guldabonnemanget.

Priserna för Nextorys olika familjeabonnemang är följande:

 • Familj 2 profiler – 199 SEK/mån
 • Familj 3 profiler – 239 SEK/mån
 • Familj 4 profiler – 279 SEK/mån

Nextorys pris

I tabellen nedan kan du se priserna för Nextorys olika abonnemang samt vad som ingår.

Abonnemang Silver Guld Familj
Pris efter dina gratis 14 dagar 139 kr/mån 169 kr/mån 199, 239, 279 kr/mån
Tilllgång till senaste boksläppen X
Personer som kan läsa och lyssna från samma abonnemang 1 1 2, 3, 4
Läsa och lyssna i mobil/surfplatta
Obesgränsat antal ljudböcker och e-böcker
Avsluta när du vill (inga pengar dras under test-perioden)

Nextorys app

Nextorys app är en av de lättare apparna att använda och är precis som deras hemsida, snygg färgsatt i rött och beige. Du kan enkelt hitta ljudböcker i de olika välsorterade kategorierna eller söka efter specifika böcker. Ett extra stort plus med Nextorys app är e-boksläsaren som möjliggör det för dig att justera färger, marginaler, bokstavsstorlek och ljusstyrka direkt i appen för att du ska kunna läsa e-böckerna precis som du vill ha dem. Att kunna göra texten mindre underlättar och förbättrar läsupplevelsen eftersom det inte behövs byta blad lika ofta på de begränsade skärmarna som smartphones ofta har. Detsamma kan sägas om att det är väldigt bra att kunna förstora texten för användare med sämre syn.

Det är enkelt att ladda ner böcker via Nextorys app för att sedan lyssna på dem i offlineläge. Totalt går det ha 20 böcker offlinesynkade samtidigt.

Vill du lyssna på böckerna lite snabbare kan du öka hastigheten 1.25x, 1.5x, 1.75x eller 2x den vanliga hastigheten. Det finns också en sömntimer inbyggd i appen för dig som vill somna till ljudböcker. Det finns ett gäng förutbestämda tider du kan sätta timern på men det går även att själv bestämma tiden.

Kategorier

Nextory har delat in sina ljud- och e-böcker i 15 huvudkategorier som du kan använda för att filtrera och hitta den genre och bok du söker.

 • Deckare
 • Spänning
 • Barnböcker
 • Feelgood & Romance
 • Biografer och memoarer
 • Skönlitteratur
 • Tonår & Young Adult
 • Fantasy & Science Fiction
 • Personlig utveckling
 • Fakta
 • Samhälle & Politik
 • Serier & Humor
 • Livsstil
 • Lättläst
 • Erotik

Nextorys presentkort

Att köpa ett Nextory presentkort är den perfekta presenten oavsett årstid, för vem gillar inte att ligga inne vid brasan och läsa e-böcker en tidig vintermorgon eller att ligga i hängmattan och lyssna på en deckare? Presentkorten från Nextory ger mottagaren tillgång till Guldabonnemanget och finns i tre olika varianter:

1 månad – 199 kronor

3 månader – 597 kronor

6 månader – 1 194 kronor

Du kan antingen skicka presentkorten via mejl eller skriva ut dem om du vill ge dem en liten mer personlig touch. Nextorys presentkort hittar du här.

Så här avslutar du Nextory

Att avsluta Nextory tar bara ett par minuter och är en ytterst smärtfri process utan onödigt krångel. Det enda du behöver göra för att säga upp ditt Nextory abonnemang är att logga in på ditt konto, antingen i webbläsare eller i appen och klicka på ”Avsluta abonnemang” knappen. Du får då även möjlighet att berätta varför du säger upp abonnemanget för att hjälpa dem förbättra sin tjänst men det är inget krav.

Efter du sagt upp tjänsten kan du lyssna på böcker fram tills nästa förnyelsedatum då ditt konto inaktiveras. Om du skulle vilja återuppta tjänsten igen är det bara att logga in på ditt konto och återaktivera det och dina böcker som du sparat i appen kommer finnas sparade så att du kan återuppta precis där du lämnade.

Nextory
Nextory är en prisvärd och väldigt flexibel ljudbokstjänst. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 14 dagar utan bindningstid och utan krav på rabattkod!
Från 139 kr/mån
8 Betyg
Prisvärd och flexibel ljudbokstjänst

Nextory är en av de mest prisvärda ljudbokstjänsterna på marknaden. För bara 119 kronor i månaden får du tillgång till flera tusen ljudböcker i alla tänkbara genrer. Nextorys app är väligt enkel att använda och kommer med många smarta funktioner som är väl utformade för dig som enkelt vill både kunna lyssna på, och läsa böcker. De många olika abonnemangsformerna gör det enkelt att hitta ett som passar just dig.

8Vårt betyg
Utbud
9
Appkvalitet
8
Prisvärdhet
8
Användarvänlighet
8
9.3Läsares betyg
Utbud
9
Appkvalitet
8.6
Prisvärdhet
10
Användarvänlighet
9.6
Fördelar
 • Flera abonnemangsformer
 • Bra e-boksläsare
 • Ingen bindningstid
 • Från 139 kr/mån
Lägg till recension  |  Läs recensioner och kommentarer
6 Kommentarer
Visa alla Mest hjälpsamma Högst betyg Lägst betyg Lägg till recension
 1. Svara
  Björn Wigerup 2018-04-18 kl 19:26

  Förökte använda BIBLIO appen som är bibliotekens app. Fungerade så fruktansvärt dåligt så det var rent skamligt. Ska testa denna Nextory vilken verkar mest vettig av dom alla. Håller tummarna 🙂

  • Svara
   Allaljudbocker redaktion 2018-04-20 kl 10:56

   Hej Björn! Vi håller med, den funkar tyvärr inte så bra. Hoppas du kommer tycka bättre om Nextory!

   Mvh,
   Sara

 2. Svara
  Johannes Lönn 2017-12-15 kl 19:42
  4.75
  Utbud
  90
  Appkvalitet
  100
  Prisvärdhet
  100
  Användarvänlighet
  90

  Superbra tjänst! Strålande app och många böcker att lyssna på, rekommenderar för den som vill ha något billigt och bra!

  + PROS: Bra utbud
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)You have already voted this
  • Svara
   Allaljudbocker redaktion 2018-04-30 kl 16:05

   Vi kan inte annat än att hålla med Johannes, tack för din kommentar!

   Mvh,
   Sara

 3. Svara
  Clara Johansson 2017-10-09 kl 16:44
  4.6
  Utbud
  90
  Appkvalitet
  80
  Prisvärdhet
  100
  Användarvänlighet
  100

  Har precis bytt från Bookbeat till Nextory och jag är jättenöjd! Finns väldigt mycket att lyssna på och är ju väldigt billigt 🙂

  + PROS: Billig och bra!
  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)You have already voted this

Lämna ett svar

Ditt betyg

Top
Ljudböcker