Hitta bästa ljudboksappen

Här i vår bäst i test lista kan du enkelt jämföra betyget på olika ljudbokstjänster och hitta den bästa ljudboksappen för just dig. Du kan antingen klicka dig vidare till recensionerna eller gå direkt till tjänsterna och få upp till 30 dagars gratis lyssning med våra rabattkoder!

AppSammanfattningBetyg
Bäst i test
Bookbeat
 • Störst utbud av ljudböcker
 • Väldigt bra e-boksläsare
 • Användarvänlig mobilapp
 • Ingen bindningstid
 • 30 dagars gratis lyssning med koden: Allaljudbocker
149 kr/mån Lyssna fritt i 30 dagar
Allaljudbocker
2 Nextory
 • Flera abonnemangsformer
 • Bra e-boksläsare
 • Ingen bindningstid
 • Från 139 kr/mån
3 Storytel
 • Stort utbud av ljud- och e-böcker
 • Obegränsad offlinesynkning
 • Ingen bindningstid
Bästa engelska
4 Audiobooks.com
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
 • Du får behålla ljudböckerna
 • 30 dagars fri testperiod
5 Audible
 • Enormt utbud av engelska ljudböcker
 • Billigt instegsabonnemang
 • Lång test-period
6 Bokus Play
 • två olika abonnemang
 • Abonnemang kan pausas
Ljudböcker bäst i test intyg

För att göra det enkelt att jämföra ljudbokstjänster har vi samlat alla våra recensioner av de olika tjänsterna i en bäst i test lista. I denna får du enkelt  överblick över vilken app som anses vara bäst för ljudböcker genom att jämföra deras slutbetyg.

Genom att klicka på ”Läs recension” kommer du till recensionen för ljudbokstjänsten där du kan läsa om tjänstens olika funktioner, styrkor, och svagheter. För dig som vill prova på någon av ljudboksapparna gratis klickar du helt enkelt på knappen ”Lyssna fritt i X dagar” för att få tillgång till gratisperioden, som dessutom är helt utan bindningstid. Oftast behövs ingen rabattkod men i de fall det finns tillgång till en rabattkod finner du den nedanför som i Bookbeats fall.

Här kan du läsa mer om Bookbeats rabattkod.

Vänligen notera att ljudboktjänsternas betyg kan komma att ändras då vi kontinuerligt ser över recensionerna på grund av att de olika tjänsternas utbud och appar konstant förändras.

 

Vi hjälper dig hitta rätt ljudboksapp för dina behov

Att veta vilken ljudboksapp som passar just dig bäst kan vara svårt att veta på rak arm. En del tycker det är viktigt att ha tillgång till de senaste boksläppen så fort som möjligt, medan andra tycker att pris och användarvänlighet är viktigast. Precis som med andra streamingtjänster är det ofta små skillnader som skiljer dem åt, men dessa skillnader kan spela en stor roll för dig som användare.

Därför hjälper vi på Allaljudbocker.se dig att välja rätt ljudboksapp utefter dina behov, så att du slipper slösa tid på att prova alla tjänster och i stället bara kan luta dig tillbaka och lyssna.

I våra tester har vi undersökt och jämfört de olika apparnas utbud, prisvärdhet, användarvänlighet, och kvalité. Appens kvalité bedöms utfriån kriterium som hur bra dess sökfunktion är, hur snabb den är och dess e-boksläsare.

Bästa ljudboksappen 2018

Vi på Allaljudbocker.se har testat samtliga ljudboksappar på den svenska marknaden och även många av de utländska alternativen som till exempel Audible. I våra tester har vi rigoröst testat apparnas olika funktioner och jämfört deras utbud för att kunna rekommendera våra läsare den bästa ljudboksappen.

Den ljudboksapp som utsågs till den bästa av både vår redaktion och våra läsare var Bookbeat. Bookbeats app är väldigt enkel att använda och det är även tjänsten med det största utbudet för svenska ljudböcker på marknaden. Tjänsten kostar 149 kronor/mån (efter din gratisperiod) och du får då tillgång till de senaste boksläppen, nu får du dessutom chansen att prova på tjänsten gratis i 30 dagar utan någon bindningstid med vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker.

Bookbeat

Vinnare av bästa ljudbokstjänst 2018 – Bookbeat

Så här fungerar de fria testperioderna för ljudbokstjänster

För att du som ny användare ska kunna bestämma dig om du vill fortsätta med din ljudbokstjänst erbjuder de flesta tjänsterna en gratis test-period. Test-perioderna varar mellan 14-30 dagar och de är utan bindningstid vilket innebär att om du inte vill fortsätta med den tjänst du valt kan du enkelt avbryta utan att några pengar dras. Under test-perioden har du tillgång till tjänsternas alla funktioner och böcker.

Storytel, Nextory och Bookbeat erbjuder alla 14 dagars fri användning för nya kunder. Genom vår exklusiva rabattkod för BookbeatAllaljudbocker, får du dock möjlighet att prova på Bookbeat gratis i upp till 30 dagar. Samma villkor gäller som för den vanliga test-perioden vilket betyder att du har tillgång till alla böcker och funktioner och att du kan säga upp abonnemanget när du vill.

Vid registrering kommer du behöva ange ditt kontokort och om du vill fortsätta med tjänsten låter du helt enkelt uppgifterna stå kvar så kommer pengar dras efter att den fria testperioden är över (samma process gäller för samtliga tjänster), annars säger du bara upp abonnemanget innan dess. För att lära dig mer om de specifika abonnemangen och tjänsterna rekommenderar vi att du klickar dig vidare till våra recensioner där du kan läsa om deras olika för- och nackdelar.

Ljudböcker bäst i test lista

I den utökade bäst i test listan nedan kan du jämföra de olika ljudbokstjänsternas funktioner och kostnader för en opartisk jämförelse.

LjudbokstjänstBookbeatNextoryStorytelAudibleBokus Play
Månadskostnad 149 kr/mån 139-279 kr/mån 169 kr/mån $14.95/mån $14.95/mån 169 kr/mån
Obegränsad streaming Ja Ja Ja Nej, 1 bok i månaden Nej, 1 bok i månaden Ja
Lyssna offline Ja, obegränsat Ja, obegränsat Ja, obegränsat Ja, obegränsat Ja, obegränsat Ja, obegränsat
App finns för iOS och Android iOS och Android iOS, Android & Windows phone iOS, Android & Windows phone iOS, Android & Windows phone iOS och Android
Max antal enheter per abonnemang Standard: 1 användare
Familjeabonnemang: 49 kr/mån per extra
Silver: 1 användare
Premium: 1 användare
Familj: 2-4 användare
Standard: 1 användare Standard: 1 användare Samtliga abonnemangsformer: 1 användare Samtliga abonnemangsformer: 1 användare
Fri test-period 14 dagar standard
30 dagar med rabattkod: Allaljudbocker
14 dagar 14 dagar 30 dagar 30 dagar 30 dagar
E-boksläsare Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Betyg 9.5 9 8 7.5 7 5.5

Vi på Allaljudbocker.se hoppas att detta hjälper dig jämföra ljudboksappar och att du kommer älska ljudböcker lika mycket som vi gör!

Top
Allaljudbocker.se