Om oss / Kontakt

Hej och välkommen till Allaljudbocker.se!

Vad roligt att du är intresserad av ljudböcker, för det är vi!

Vi som skapat och driver den här sidan är ett par riktiga bokmalar som för ett par år sedan upptäckte världen av ljudböcker. Sedan dess har vi varit helt fast och lyssnar för mycket för vårt egna bästa. Anledningen att vi skapade sidan var att vi kände oss manade att dela med oss av våra bästa tips för att ge andra en bra upplevelse, något som kräver att man väljer rätt app vilket är svårare än man kan tro. Vi har själva fått leta oss fram mellan olika återförsäljare och krångliga system för att få våra händer på ljudböcker men som tur väl så finns det numera appar som gör det hela väldigt smidigt.

Men att veta vilken app man ska välja kan vara lika svårt som att veta vilken återförsäljare man ska välja och därför kände vi att det vore en god idé att hjälpa er en bit på traven. Under våra år som ljudboksfanatiker har vi nämligen hunnit använda samtliga appar på marknaden grundligt och fått en bra bild över vad som gör dem bra – och mindre bra. För att göra det tydligt för dig som hittat hit har vi därför recenserat alla ljudbokstjänsterna och gett dem ett betyg baserat på kriterier som utbud, appkvalitet och hur prisvärda dem är. För att komma till listan över de apparna som finns på marknaden rekommenderar vi att du klickar in på vår bäst i test lista där du enkelt kan se slutbetyget, klicka dig vidare till recensionerna och även ta del av deras erbjudanden genom att klicka dig vidare från vår sida.

Om du vill komma i kontakt med oss gör du det enkelt genom att maila oss på info@traffic-dog.com. Vi tittar igenom vår email så ofta vi kan och försöker svara på alla frågor vi får in så fort som möjligt.

Disclaimer

Allaljudbocker.se har ingen egen tjänst för ljudböcker, vi förser våra läsare med information om de olika tjänsterna och hjälper dem att välja den rätta för just dem. I vissa fall får vi ersättning av företag när våra besökare skapar konton hos dem genom våra länkar.

Här kan du läsa mer om vår cookie policy.

Hör av dig!

Om du har förbättringsförslag, feedback eller bara vill tipsa om en bok eller liknande får du gärna höra av dig till mailen:

info@traffic-dog.com

Top
Ljudböcker
Logo