Bra lyssning!

Lazarus – Ljudbok

Äntligen är den här, den mästerliga fortsättningen på serien om Joona Linna. Det här är den efterlängtade sjunde ljudboken i serien som Keplers fans har väntat i två år på.
Som alltid är författarduon bakom pseudonymen Lars Kepler briljant. Det finns inte många författare som kan kombinera den där riktigt bitande spänningen med glasklart öga för kvalité. Den här gången lär fansen inte bli besvikna, ”Lazarus” börjar precis där den omåttligt populära ”Kaninjägaren” slutar, och det vi möter nu är en riktigt obehaglig scen. En död man hittas i en frysbox och offret är inte vem som helst.
Ljudboken Lazarus är spännande från första till sista ordet, och inte blir det sämre med den stämningsfulla rösten tillhörande Jonas Malmsjö. Det är helt enkelt en riktigt bra thriller.

Vill du lyssna på ljudboken Lazarus kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: ”Allaljudbocker”

Ljudboken Lazarus finns även tillgänglig hos Storytel och Nextory. Nya medlemmar hos dessa tjänster får lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – helt utan rabattkod.

Här kan du streama Lazarus som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Vårt toppval


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Vårt toppval av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Tre olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån

Om boken

Lazarus ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2018-10-19

Författare: Lars Kepler

Uppläst av: Jonas Malmsjö

Längd: 17 h 39 min

Språk: Svenska

Kategori: Spänning, Deckare

Förlag: Bonnier Audio

Tillgängliga format: Ljudbok

Bokens Handling

”Lazarus” tar vid där ”Kaninjägaren” tar slut. Och alla minns ju hur oerhört spännande den slutade. Två år har vi som läsare fått vänta på uppföljaren Lazarus som ingen lär bli besviken på när det första som händer är att Oslopolisen hittar ett lik. I en frysbox. Och vem är liket – jo ingen mindre än en gravskändare, en riktig trofésamlare.

Inte långt därefter kontaktas Joona Linna. Det är en tysk kommissarie som behöver hjälp. Ett mord har skett på en tysk camping.
Genast börjar Joona Linna skönja ett mönster. Det tycks inledningsvis vara helt omöjligt, nästan galet. Men det Joona Linna tycks se är någon som återvänder från döden.

Intrigen är så oerhörd spännande att man inte för en sekund kan sluta lyssna. Thrillermästaren Kepler gör ett enormt jobb med att skapa en dramaturgi som håller hela vägen. Det blir aldrig ens för en sekund tråkigt att lyssna. I efterhand blir man avundsjuk på alla som har dessa 17 timmar och 39 minuter kvar att njuta.

Med Keplers kännetecknande korta kapitel är det här en berättelse fylld av spännande cliffhangers som är svåra att motstå. Du kommer vilja lyssna på ett kapitel till, bara ett till och tills hela boken är slut.


Lazarus finns tillgänglig hos alla de stora ljudboksapparna. För dig som vill lyssna på boken kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Nya användare av Storytel och Nextory kan lyssna på boken gratis i upp till 14 dagar – ingen bonuskod behövs!

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar.
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Andra gillade också

Om huvudkaraktären Joona Linna

Lars Kepler har gjort sig kända för sina böcker om den något annorlunda Joona Linna, som jobbar vid polisens operativa avdelning. Första gången vi läsare får stifta bekantskap med Linna är i boken ”Hypnotisören” som utkom 2009. Läsarna älskade honom redan då, men genom åren har han blivit ännu mer älskad. Böckerna om honom har blivit Sveriges mest sålda och efterlängtade böcker.

Hittills har det utkommit 7 böcker där Joona Linna har huvudrollen. Alla finnas givetvis som ljudböcker.

Linna är sverigefinländare och skiljer sig från de poliskommissarier vi ofta får möta i svensk spänningslitteratur. Bland annat är det väl få karaktärer som får sitta inne på den slutna anstalten i två år, vilket Linna gör mellan boken ”Stalker” och ”Kaninjägaren”.

Om du är sugen på att lyssna på deckare som skiljer sig markant från de övriga deckarna på den svenska marknaden så bör du lyssna på de om Joona Linna. Linna är en karaktär som inte lämnar läsaren eller lyssnaren på mycket länge.

9.5 Betyg
Fortsatt kvalité från Kepler

Kepler fortsätter att briljera i bokserien om Joona Linna och Lazarus var värd den relativt långa väntan.

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo