Bra lyssning!

Hjärnstark ljudbok

Hjärnstark: Hur motion och träning stärker din hjärna – ljudboken

Hjärnstark är ljudboken som hjälper dig uppgradera din hjärna. Sättet du kan göra detta är genom att aktivera dig och din kropp med regelbunden träning menar författaren tillika överläkare i psykiatri, Anders Hansen. Forskning visar nämligen att regelbunden träning är den absolut bästa hjärngympan du kan tänka dig och slår både soduku, korsord och alla möjliga sorters kosttilskott som det pratas om.

För dig som vill lyssna på Hjärnstark: Hur motion och träning stärker din hjärna på ljudbok kan du som ny användare göra det gratis i 30 dagar på Bookbeat med vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker. Ingen bindningstid gäller för test-perioden så du kan avsluta den när du vill.

Ljudboken finns även på Storytel och Nextory där du som ny kund får 14 dagars gratis lyssning utan bindningstid, ingen rabattkod behövs!

I en tillvaro då vi sitter stilla mer än någonsin är Hjärnstark en välkommen ljudbok som ger goda råd om hur du kan må bättre genom fysisk aktivitet.

Här kan du lyssna på Hjärnstark som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Om boken

Hjärnstark ljudbok

Titel: Hjärnstark : Hur motion och träning stärker din hjärna

Utgivningsår (ljudbok): 2016-08-04

Författare: Anders Hansen

Uppläsare: Johan Svensson

Speltid: 7h 14min

Språk: Svenska

Förlag: Bonnier Audio

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Hör vad Anders Hansen själv säger om ljudboken

Hjärnstarks handling

Med år av forskning i ryggen berättar överläkaren Anders Hansen om hälsofördelarna av att träna och hur de kan förbättra människors liv utöver de uppenbara fysiska fördelarna. Att träna regelbundet kan göra en person mer stresstålig, förbättra minnet, bli mer kreativ, må bättre, och till och med öka intelligensen.

Allt eftersom att mer forskning om hjärnan utförs ökar kunskapen om hur vi kan underhålla den. Nya hjärnceller skapas hela tiden och nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör har en påverkan på hjärnan, varje tanke förändrar din hjärna lite grann och inte minst varje träningspass. Att röra på sig och aktivera kroppen förbättrar många värdefulla egenskaper som minnet, din koncentration, humör, sömn och kreativitet. Till och med din personlighet kan förändras av att träna, du tänker snabbare, lär dig att att ta snabbare beslut.

Hjärnstark är inte bara en ljudbok för vuxna, dess lära kan appliceras på alla åldrar, från unga människor till äldre. Alla har nytta av att röra på sig.

I ljudboken berättar Anders Hansen som även skrivit boken ”Hälsa på recept”, vilka delar, mekanismer och processer i hjärnan som gör att dina träningspass omvandlas till en hjärn-uppgradering. Du kommer efter den cirka sju timmar långa ljudboken förstå varför det är så viktigt att träna för att må bra även pyskiskt. Du får konkreta tips från en påläst och pålitlig källa om hur du ska röra på dig för att uppnå de positiva resultat som forskningen besviat är möjliga.


För dig som vill lyssna på Hjärnstark på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar på Bookbeat och gratis i 14 dagar på Nextory och Storytel. För dig som inte vet vilken av tjänsterna du ska välja kan du klicka på länkarna för att läsa våra recensioner om dem.

Bookbeat

Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat det självklara valet på grund av dess fantastiska e-boksläsare. Nu får du dessutom prova på deras app gratis i 30 dagar med koden Allaljudbocker!

149 kr/mån


Nextory

Nextory är den mest prisvärda ljudbokstjänsten på marknaden. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 21 dagar utan bidningstid med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

139 kr/mån


Storytel

Storytel har ett brett utbud av ljudböcker och en väl fungerande app. För dig som vill lyssna på de senaste boksläppen till en låg månadskostnad är Storytel det näst bästa valet efter Bookbeat. Nu får du dessutom lyssna fritt i 14 dagar, ingen bonuskod behövs!

169 kr/mån

9.5 Betyg
En ljudbok alla borde lyssna på!

Anders Hansen i sin bok Hjärnstark med sig av oerhört många viktiga råd om hur vi kan aktivera våra kroppar för ett bättre välmående. I en mer stillasittande tillvaro än någonsin behövs det sådana här böcker som är både grundade i forskning och roliga att lyssna på.

Lägg till recension  |  Läs andra läsares recensioner och kommentarer
1 kommentar
  1. Svara
    Frida Svensson 2018-04-04 at 19:36

    Lyssnade precis klart på denna, riktigt inspirerande och intressant! Lyssnade ironiskt nog mest på den när jag rörde mig 🙂

Lämna ett svar

Top
Allaljudbocker.se - ljudböcker gratis