Bra lyssning!

Kaninjägaren ljudbok

Kriminalkommisare Joona Linna är tillbaka! Kaninjägaren tar vid där författarduon Hans Keplers senaste succébok Stalker slutade.

Joona Linna har suttit fängslad på den slutna anstalten Kumla i två år när han helt plötsligt förs till ett hemligt möte med polisen som behöver hans hjälp. En gåtfull mördade som fått namnet Kaninjägaren har redan skördat flera offer och polisen behöver nu Jonnas hjälp att få stopp på dödandet. Den enda observerade kopplingen mellan offren är att de alla hört ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommit. Det här är början på en nervkittlande berättelse i en kamp mot klockan där Joona Linna och Saga Bauer tvingas jobba tillsammans i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är för sent.

Kaninjägaren är ytterligare ett mästerverk av succéförfattarduon och thrillermästaren Lars Kepler och ljudboken är skickligt intalad av Jonas Malmsjö.

För dig som vill lyssna på Kaninjägaren som ljudbok kan du som ny kund göra det gratis i 30 dagar på Bookbeat med vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker.

Ljudboken finns även på både Storytel och Nextory, som ny kund hos dessa tjänster får du dessutom lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – ingen bonuskod behövs!

Här kan du lyssna på Kaninjägaren som ljudbok gratis i upp till 30 dagar!

Om boken

Kaninjägaren ljudbok av Lars Kepler

Titel: Kaninjägaren

Utgiven som ljudbok: 2016-10-24

Författare: Lars Kepler

Uppläst av: Jonas Malmsjö

Speltid: 19h 1min

Språk: Svenska

Kategori: Deckare

Serie: Joona Linna: del 6

Förlag: Albert Bonniers förlag

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Handling

Kaninjägaren är den sjätte delen i serien om kriminalkommisarie Joona Linna av författaren Lars Kepler.

Efter två år på den slutna anstalten Kumla behöver polisen Joona Linnas hjälp att stoppa mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Det enda som är känt om kaninjägarens offer är att de alla hört ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren anlänt. Med denna information påbörjar Joona sin färd mot att ta reda på Kaninjägarens sanna identitet och få stopp på morden.

Tv-kocken Rex Müller ska för första gången ta hand om sin son Sammy. I stället för tre lugna veckor blir det en kamp på liv och död efter att Kaninjägaren ställt in sitt sikte på dem – men varför? För att kunna rädda dem behöver Joona Linna som i hemlighet tvingas jobba tillsammans med Saga Bauer ta reda på varför just Rex blivit utvald.

Lars Kepler är känd för sina olidligt spännande thrillers och Kaninjägaren är inget undantag. Lars sätt att skriva och bygga upp till klimax får den 19 timmar långa ljudboken att kännas som 4.

Vi gav Kaninjägaren betyget 9.5/10 men vi vill gärna veta vad du tyckte! Berätta gärna i kommentarsfältet nedan!


För dig som vill lyssna på Kaninjägaren gratis kan du göra det på Nextory, Storytel och Bookbeat. Klicka dig vidare på varje länk för att läsa vår recension för vardera ljudboksapp!

Bookbeat

Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat det självklara valet på grund av dess fantastiska e-boksläsare. Nu får du dessutom prova på deras app gratis i 30 dagar med koden Allaljudbocker!

149 kr/mån


Nextory

Nextory är den mest prisvärda ljudbokstjänsten på marknaden. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 21 dagar utan bidningstid med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

139 kr/mån

Storytel

Storytel har ett brett utbud av ljudböcker och en väl fungerande app. För dig som vill lyssna på de senaste boksläppen till en låg månadskostnad är Storytel det näst bästa valet efter Bookbeat. Nu får du dessutom lyssna fritt i 14 dagar, ingen bonuskod behövs!

169 kr/mån

Fler populära ljudböcker

Om författaren Lars Kepler

Lars Kepler är en pseudonym för författareparet tillika gifta paret Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril. Både Alexandra och Alexander var framgångsrika författare med flera egna bästsäljare innan de började skriva böcker gemensamt. Tillsammans har de skrivit Joona Linna serien som i och med Kaninjägaren är sex delar lång och totalt har seriens böcker sålt 12 miljoner exemplar och översatts till 40 olika språk.

Varifrån kommer namnet Lars Keppler?

Den första delen i namnet – Lars – är en hyllning till den svenska författaren Stieg Larsson då det var just han som inspirerade paret till att börja skriva inom genren (krim).

Den andra delen av pseudonymen – Keppler – kommer från den tyske forskaren Johannes Keppler (1571-1630) som banade väg för Isaac Newtons teorier om gravitation genom att lösa ett av dåtidens största mysterium om planeters rörelsemönster.

9.5 Betyg
Nagelbitare från början till slut!

Kaninjägaren är ännu ett mästerverk i serien om Joona Linna. Hans Kepler skriver med en fantastisk intensitet och intalaren Jonas Malmsjö gör boken levande på ett skickligt sätt. Det bjuds på flera olika oväntade vändingar i storyn och det är omöjligt att veta vad som kommer hända näst.

Lägg till recension

Författarduon Lars Kepler

Lars Kepler
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Allaljudbocker.se - ljudböcker gratis