Bra lyssning!

Game of Thrones – ljudbok

Game of thrones ljudböckerna – hör den episka sagan från tv

Sommarens längd minskar. Vintern kan vara i en livstid. Och kampen för järntronen har börjat. Den kommer sträcka sig från söder, där hettan sprider plotter, lust och intriger; till det stora och skoningslösa landet i öster; hela vägen till det kyliga norr, där en 100-tals meter hög vägg av ren is skyddar riket mot de mörka krafterna som lurar där nere. Kungar och drottningar, riddare och brottslingar, lögnare och lorder, och ärliga män.. alla kommer behöva spela ”The game of thrones”. Vintern är på väg.

Vill du lyssna på Game of Thrones ljudböckerna?

Som ny användare får du prova Bookbeat gratis i 30 dagar med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Ljudböckerna finns även att lyssna på hos Bokus Play där nya användare också får 30 dagars fri användning med rabattkoden: Alltomljud30

Även Nextory har böckerna och där du får lyssna gratis i 30 dagar som ny användare med rabattkoden: !Allaljudböcker

Här kan du lyssna på Game of Thrones ljudböckerna gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån
Prisvärd


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Abonnemang kan pausas
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån

Om böckerna

Game of Thrones ljudbok

Författare: George R.R. Martin

Uppläsare: Harald Leander

Speltid: Varierar mellan 33 – 48 timmar

Antal böcker i serien: 5 (Sagan om is och eld)

Språk: Svenska (finns även på engelska)

Förlag: Bonnier Audio (ljudbok) & Bokförlaget Forum (e-bok)

Tillgängliga format: Ljudbok & e-bok

Game of Thrones handling

Att beskriva handlingen i Game of Thrones är bland de svårare uppgifter vi på Allehörbücher.de ställts inför. Få berättelser är så komplexa, svårförklarliga och geniala som denna och det är inte konstigt att den gjort succé och slagit rekord världen över som både bok och dess filmatisering.

Game of Thrones utspelar sig i kungariket Westeros, där födda kungar och drottningar alla har siktet inställt på samma sak, järntronen. Den som sitter på järntronen regerar över de sju kungarikena och karaktärerna du får följa i berättelsen är beredda att göra vad som helst för att ta över tronen från Robert Baratheon.

Men samtidigt som spelet om järntronen utspelar sig kommer ett hot från norr allt närmre och närmre. De dödas armé marscherar söderut mot Westeros, förgör allt i sin väg, ledda av The Knight King.

I den episka saga kommer du få bevittna svek, kärlek, hat, krig och politik och det finns bara en sak som är säker i Westeros, ingen går säker.


För dig som vill lyssna på Game of Thrones ljudböckerna kan du göra det gratis i 30 dagar på Bookbeat med vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker

Ljudböckerna finns även tillgängliga på Bokus Play som ger nya användare 30 dagars fri lyssning med vår exklusiva rabattkod; Alltomljud30

Bookbeat
Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med rabattkoden Allaljudbocker!
149 kr/mån

Bokus Play
Bokus Play är nätbokhandeln Bokus egna ljudbokstjänst som erbjuder ett enormt utbud av ljudböcker till det billigaste priset av samtliga ljudbokstjänster. Tjänsten har utöver sitt stora utbud, flera smarta funktioner och en smidig och användarvänlig app. Som ny användare får du prova på Bokus Play gratis i 30 dagar utan bindningstid med vår exklusiva rabattkod alltomljud30!!
79 kr/mån

Nextory
Nextory är en prisvärd och väldigt flexibel ljudbokstjänst. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 30 dagar utan bindningstid med vår exklusiva rabattkod Allaljud30
Från 139 kr/mån
9.5 Betyg
Över 200 timmar underhållning i världsklass

Det är inte svårt att förstå varför Game of Thrones är en så älskad serie på tv-skärmen efter att vi lyssnat på böckerna som lagt grunden. Dessa ljudböcker har allt från fantastiska landskap, intriger och krig till drakar. Ett måste att lyssna på för den som älskar fantasy.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker