Bra lyssning!

Game of Thrones – ljudbok

Game of thrones ljudböckerna – hör den episka sagan från tv

Sommarens längd minskar. Vintern kan vara i en livstid. Och kampen för järntronen har börjat. Den kommer sträcka sig från söder, där hettan sprider plotter, lust och intriger; till det stora och skoningslösa landet i öster; hela vägen till det kyliga norr, där en 100-tals meter hög vägg av ren is skyddar riket mot de mörka krafterna som lurar där nere. Kungar och drottningar, riddare och brottslingar, lögnare och lorder, och ärliga män.. alla kommer behöva spela ”The game of thrones”. Vintern är på väg.

Vill du lyssna på Game of Thrones ljudböckerna?

Som ny användare får du prova Bokus Play gratis i 45 dagar med vår exklusiva rabattkod: Alltomljud30 (reklamlänk)

Ljudböckerna finns även att lyssna på hos Bookbeat där du får lyssna gratis i 30 dagar som ny användare – ingen bonuskod behövs!

Här kan du lyssna på Game of Thrones ljudböckerna gratis i upp till 45 dagar

 • LjudbokstjänstGratis provperiodInfoMånadskostnadApp
 • 1Bokus Play

  45 dagars rabattkod
  • 30 dagars testperiod med vår rabattkod
  • Brett utbud av ljudböcker
  • Billigt basabonnemang
  Från 79 kronor/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 2Bookbeat
  Vårt toppval

  45 dagars gratis användning
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Väldigt bra app
  • Bra e-boksläsare
  • Ingen bindningstid
  Från 99 kronor/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 3Nextory

  30 dagars gratis användning
  • Brett utbud av både ljudböcker och e-böcker
  • Tydlig och bra design
  • Bokutmaningar för roligare användning
  • Flera olika abonnemangsformer
  Från 139 kronor/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk

Om böckerna

Game of Thrones ljudbok

Författare: George R.R. Martin

Uppläsare: Harald Leander

Speltid: Varierar mellan 33 – 48 timmar

Antal böcker i serien: 5 (Sagan om is och eld)

Språk: Svenska (finns även på engelska)

Förlag: Bonnier Audio (ljudbok) & Bokförlaget Forum (e-bok)

Tillgängliga format: Ljudbok & e-bok

Game of Thrones handling

Att beskriva handlingen i Game of Thrones är bland de svårare uppgifter vi på Allehörbücher.de ställts inför. Få berättelser är så komplexa, svårförklarliga och geniala som denna och det är inte konstigt att den gjort succé och slagit rekord världen över som både bok och dess filmatisering.

Game of Thrones utspelar sig i kungariket Westeros, där födda kungar och drottningar alla har siktet inställt på samma sak, järntronen. Den som sitter på järntronen regerar över de sju kungarikena och karaktärerna du får följa i berättelsen är beredda att göra vad som helst för att ta över tronen från Robert Baratheon.

Men samtidigt som spelet om järntronen utspelar sig kommer ett hot från norr allt närmre och närmre. De dödas armé marscherar söderut mot Westeros, förgör allt i sin väg, ledda av The Knight King.

I den episka saga kommer du få bevittna svek, kärlek, hat, krig och politik och det finns bara en sak som är säker i Westeros, ingen går säker.


För dig som vill lyssna på Game of Thrones ljudböckerna kan du göra det gratis i 30 dagar på Bokus Play med vår exklusiva rabattkod; Alltomljud30

Ljudböckerna finns även tillgängliga hos Bookbeat som ger nya användare 14 dagars fri anvädning.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 45 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Bokus Play
Bokus Play är nätbokhandeln Bokus egna ljudbokstjänst som erbjuder ett enormt utbud av ljudböcker till det billigaste priset av samtliga ljudbokstjänster. Tjänsten har utöver sitt stora utbud, flera smarta funktioner och en smidig och användarvänlig app. Som ny användare får du prova på Bokus Play gratis i 45 dagar utan bindningstid med vår exklusiva rabattkod alltomljud30!
79 kr/mån
9.5 Betyg
Över 200 timmar underhållning i världsklass

Det är inte svårt att förstå varför Game of Thrones är en så älskad serie på tv-skärmen efter att vi lyssnat på böckerna som lagt grunden. Dessa ljudböcker har allt från fantastiska landskap, intriger och krig till drakar. Ett måste att lyssna på för den som älskar fantasy.

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo