Bra lyssning!

Uppståndelsen ljudbok

Böckerna om fullblods-psykopaten Christopher Silfverbielke är en av Sveriges mest älskade deckarföljetonger. Författarna Buthler och Öhrlund slutar aldrig att överraska och förfära sina läsare, oavsett om det handlar om mord beställda på internets allra mörkaste hörn eller som i Uppståndelsen, ett sol-och-vårar-äventyr i Pattaya, Thailand. Boken är den 11:e i ordningen, och finns både som ljudbok och e-bok. Uppståndelsen är den näst senaste i serien av radarparet Buthler och Öhrlund och läses upp av skådespelaren Stefan Sauk.

Vill du lyssna på Uppståndelsen som ljudbok kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Uppståndelsen finns också tillgänglig hos Storytel och Nextory. Som ny medlem hos dessa tjänster kan du lyssna på Buthler och Öhrlunds ljudbok gratis i 14 dagar – ingen bonuskod behövs!

Här kan du lyssna på Uppståndelsen som ljudbok gratis i 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån

Om boken

Uppståndelsen ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2017-05-29

Författare: Dan Buthler & Dag Öhrlund

Uppläst av: Stefan Sauk

Språk: Svenska

Kategori: Bra ljudböcker

Förlag: Lind & Co

Tillgängliga format: Ljudbok, e-bok

Handling

Psykopaten Christopher Silfverbielke, har i den 11:e boken i ordningen tvingats att fly Sverige efter att ha förlorat såväl företag som förmögenhet. När Ekobrottsmyndigheten fryser hans tillgångar flyr han, hals över huvud, till Pattaya i Thailand. Allt för att undkomma lagens och myndigheternas långa arm. Men inte ens i Thailand går det att dra ladd, halsa champagne eller bo, med den värdighet Silfverbielkes självbild kräver, utan några pengar på kontot. Mary Jo Chaplain, en änka med en samlad förmögenhet i miljardklassen blir Silfverbielkes ofrivillige mecenat. Det är grunden för det sol-och-vårar-drama som Buthler och Öhrlund presenterar.

Vi gav ljudboken betyget 9.5/10, vad tycker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan!


För dig som vill lyssna på Uppståndelsen på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar med vår Bookbeat rabattkod rabattkod: Allaljudbocker

Boken finns även att lyssna på hos Nextory och Storytel som ger nya användare 30 dagars gratis lyssning – ingen rabattkod behövs!

Bookbeat
Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med rabattkoden Allaljudbocker!
149 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera olika abonnemangsformer men har ett lägre utbud och sämre villkor än de större tjänsterna som Bookbeat och Audible. Som ny användare får du prova Nextory gratis i 14 dagar.
169 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Om författarna Dan Buthler och Dag Öhrlund

Dag Öhrlund föddes 1957 i Stockholm, han har varit verksam som journalist, författare och fotograf. Hans artiklar och fotografier har publicerats i 150 tidningar i över 20 länder. Som författare har han en imponerande bredd, med titlar inom bland annat kokböcker, reseskildringar, lättlästa böcker, nonfiction och kriminalromaner.

Dan Buthler är den danske civiliekonomen och författaren som tillsammans med Dan Buthler har skrivit böcker sedan 2007. Tidigare har han arbetat som konsult och affärsutvecklare för DN.

Författarsammarbetet kom till efter att Buthler presenterat en idé som ”var så lysande att det hade varit tjänstefel att släppa den”. Det mynnade ut i succéserien om Jacob Colt och psykopaten Christopher Silfverbielke. Den första delen av bokserien var mord.net som snabbt blev en stor succé.

Historien om Jacob Colt har sålts i flera länder och dessutom fick man snabbt erbjudande om att få sina verk filmatiserade. 2009 köpte Hollywood Gang Productions – ett amerikanskt produktionsbolag – filmrättigheterna till mord.net, som var den första berättelsen i serien om Jacob Colt och Christopher Silfverbielke. Därefter har ytterligare 11 böcker släppts från serien och samtliga finns som ljudböcker. Författarduon har inga planer på att sluta serien utan släppte 2018 del 12, Kejsaren – som också finns som ljudbok och e-bok.

9.5 Betyg
Ruskigt bra bok i en fantastisk serie

Sagan om psykopaten Christopher Silfverbielke fortsätter i ett rasande tempo och underhåller i vanlig ordning!

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker