Bra lyssning!

En nästan vanlig man – Ljudbok

”En nästan vanlig man” är den första boken i serien om Christopher Silfverbielke. Han är en framgångsrik man i Stockholm som under ytan inte är lika charmig som han visar andra. Han längtar efter mer spänning och tillsammans med sina vänner börjar han en lek med kommissarien Jacob Colt. Författarna bakom boken är Dag Öhrlund och Dan Buthler. De har tillsammans skrivit flera spännande kriminalromaner, bland annat fler om Jacob Colt. Ljudboken är uppläst av Stefan Sauk, som även har lånat sin röst till ett flertal andra böcker.

Det är inte det lättaste att beskriva ”En nästan vanlig man”, vad som går att säga är att det inte är en bok för alla. Men gillar du spänning och en handling som innehåller våld, sex och droger samtidigt som du får följa en psykopats resa i jakt på att visa sin överlägsenhet kan det här vara boken för dig. Boken finns i flera format, som ljudbok får du lyssna på Stefan Sauk röst och han har en röst som ger boken den känsla den behöver.

Vill du lyssna på En nästan vanlig man på ljudbok kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos Storytel och Nextory. Som ny medlem hos dessa tjänster kan du lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – helt utan rabattkod.

Här kan du streama En nästan vanlig man som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån

Om boken

En nästan vanlig man - Ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2009-01-13

Författare: Dag Öhrlund, Dan Buthler

Uppläst av: Stefan Sauk

Längd: 22h, 9 min

Språk: Svenska

Kategori: Thriller, Spänning

Förlag: Massolit

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Bokens Handling

”En nästan vanlig man” handlar om en man som heter Christopher Silfverbielke. Silfverbielke är en stjärnmäklare som är både beundrad och avundad, men under den charmiga ytan är han helt hänsynslös och känslokall. Han är van vid att få allt och vem han vill men tycker inte att hans framgång och miljoner är nog. Han vill ha spänning i livet. Christophers vänner, Johannes Kruut och Hans Ecker, är också trötta på sina liv i finansvärlden. De tre vännerna börjar leka en form av katt-och-råtta-lek med polisen.

På så sätt hittar de mer och mer spänning, tills de inser att allting har gått för långt. Christopher Silfverbielke ses som ”hjärnan” bakom det hela och i jakten på spänning beger de sig djupare in i kriminaliteten. Leken mellan Colt och Silfverbielke blir kicken som han letat efter. Jacob Colt är kommissarien som författarna har skrivit fler böcker om. Boken ”En nästan vanlig man” är den första delen i serien om Christopher Silfverbielke och den tar med dig på en mycket spännande och fängslande kriminalresa.


För dig som vill lyssna på En nästan vanlig man på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos både Nextory och Storytel som båda ger nya användare 14 dagars fri användning.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 14 dagar utan rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du prova Nextory gratis i 14 dagar.
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Om författarna Dag Öhrlund och Dan Buthler

Dag Öhrlund föddes i Stockholm 1957, han är författare, journalist samt fotograf. Dag har som författare varit med och fotograferat, skrivit och medverkat i 40 böcker, och inte endast kriminalromaner utan även kokböcker, dokumentärböcker och reseskildringar. Han har varit i branschen sedan på 1970-talet, men det var år 2007 som han började att skriva kriminalromaner, tillsammans med Dan Buthler. De har tillsammans skrivit över tio böcker. Den första boken de skrev tillsammans var Mord.net. Det var början på vad som sedan skulle bli en romanserie.

Dan Buthler föddes 1965 i Danmark och är, förutom författare, även civilekonom. Han studerade vid universiteten i Stockholm och Lund. Buthlers specialiteter är internet och marknadsföring. Förutom att arbeta som författare har Dan dessutom jobbat som affärsutvecklare, konsult och egenföretagare. Hans mest välkända verk är bokserien om Jacob Colt som han skrivit tillsammans med Dag Öhrlund. Colt förekommer dessutom i serien om Christopher Silfverbielke, första boken i serien heter som sagt ”En nästan vanlig man” och går att köpa/lyssna på hos ett flertal bokhandlare på nätet.

9.5 Betyg
Obehaglig, på det bästa sättet

"En nästan vanlig man" är en bok som både är spännande och obehaglig. Om du är bekant med American Psycho kan du förvänta dig en del likheter. Författarduon har lyckats skapa en berättelse som du antingen kommer älska eller avsky. Gillar du lite mörkare handlingar där du bara måste veta hur allting kommer sluta, rekommenderas den här boken till dig. Gillar du "En nästan vanlig man" kan du dessutom se fram emot resten av böckerna i serien, det finns totalt nio böcker om Christopher Silfverbielke.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker