Bra lyssning!

Mannen som sökte sin skugga – Ljudbok

Knappast har väl någon undgått David Lagercrantz fortsättning på Stieg Larssons magnifika böcker om Lisbet Salander. Ljudboken ”Mannen som sökte sin skugga” är den andra som Lagercrantz skrivit men nummer fem i serien och uppföljaren till Det som inte dödar oss.

Det här är en sensation i skicklighet och spänning. Boken inleds med att Salander tillbringar en kortare tid på ett kvinnofängelse. Än en gång rörs hennes olyckliga barndom upp när Holger Palmgren kommer och besöker henne i fängelset med ett dokument som berättar mer om myndigheternas övergrepp på Salander. Detta leder till en rad oväntade personer som till en början inte alls tycks ha någonting med Salander att göra…

”Mannen som sökte sin skugga” är uppläst av en av våra mest älskade uppläsare, nämligen Stefan Sauk. Få uppläsare bidrar så till ljudböcker som Sauk. Det är nästan magiskt när en så bra berättelse paras ihop med galant uppläsare!

Vill du lyssna på Mannen som sökte sin skugga kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos Storytel och Nextory. Som ny medlem hos dessa tjänster kan du lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – helt utan bonuskod

Här kan du streama Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Vårt toppval


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Vårt toppval av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Tre olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån

Om boken

Mannen som sökte sin skugga ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2017-09-06

Författare: David Lagercrantz

Uppläst av: Stefan Sauk

Språk: Svenska

Kategori: Spänning

Förlag: Norstedts

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Bokens Handling

”Mannen som sökte sin skugga” är den femte boken i den över världen så djupt älskade Millennium-serien. Den tar vid där ”Det som inte dödar oss” slutar. Det är en snabb, smart och skicklig thriller kantad av hedersproblematik och statliga övergrepp. Stefan Sauk som uppläsare bidrar till att spänningen blir helt olidlig.

Lisbet Salander försöker febrilt hålla sig undan då hon avtjänar ett straff på ett kvinnofängelse där hon inte vill dra till sig någon uppmärksamhet. Men det är svårt när orättvisor råder. Snart utmanar den informelle ledaren Salander, efter att hon försvarat en ung kvinna som blivit trakasserad.

I ”Mannen som sökte sin skugga” belyses återigen Lisbeth Salanders bakgrund, kantad av övergrepp. Nya dokument hittas och leder till en finansman, kan det vara så att hon och finansmannen har någonting gemensamt?


För dig som vill streama Mannen som sökte sin skugga på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos både Nextory och Storytel som båda ger nya användare 14 dagars fri användning.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar.
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Andra gillade också

Om författaren David Lagercrantz

David Lagercrantz, född 1962 i Stockholm, är en svensk journalist och författare som rönt stora framgångar med sina böcker. Han debuterade 1997 med en bok om äventyraren Göran Kropp, med titeln ”Göran Kropp 8000 plus”. Men sitt stora genombrott fick Lagercrantz 2011 när han skrev boken ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” efter att ha tillbringat mer än 100 timmar i samtal med Zlatan. Boken blev snabbt till en världssuccé och har bidragit till läsandet hos unga pojkar i Sverige. 2012 blev boken nominerad till Augustpriset.

Lagercrantz fick 2013 det ärofyllda uppdraget att fortsätta på Stieg Larssons oerhört älskade Millennium-serie. Den första boken ”Det som inte dödar oss” utkom som ljudbok 2015. Även det blev en världssuccé.

Hans pappa var den kände DN-chefredaktören och författaren Olof Lagercrantz.

9.5 Betyg
Grymt bra fortsättning i en magisk serie

Mannen som sökte sin skugga är lika spännande som Det som inte dödar oss och David Lagercrantz forstsätter att göra Stieg Larssons verk rättvisa.

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo