Bra lyssning!

Bränn alla mina brev ljudbok

Alex Schulmans kritikerhyllade ”Bränn alla mina brev” är en ljudbok du aldrig vill ta slut. Det är en uppslitande, känslosam historia om en familjs olycka.

Alex Schulman har gjort sig känd som en av de främsta stilisterna i Sverige idag. Han har förmågan att skriva lättillgängligt men ändå med ett stort djup, vilket har gjort hans böcker enormt älskade.
Den här ljudboken av Schulman handlar om hans mormor Karin och hennes förbjudna kärlekshistoria med den då unga, men prominenta, Olof Lagercrantz. En otrohet som skapar ärr även i Alex.

Inläsningen görs av Alex Schulman själv, vilket ger boken en extra dimension och kraft. ”Bränn alla mina brev” är en vacker och stark berättelse som blir ännu finare som ljudbok.

Vill du lyssna på ljudboken Bränn alla mina brev kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Boken finns även hos Bokus Play som ger nya användare 30 dagars gratis streaming med vår exklusiva rabattkod ”Alltomljud30”.

Här kan du streama Bränn alla mina brev av Alex Schulman som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån

Om boken

Bränn alla mina brev ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2018-12-04

Författare: Alex Schulman

Inläst av: Alex Schulman

Längd: 5h 30min

Språk: Svenska

Kategori: Romaner

Förlag: Bookmark Förlag

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Bokens Handling

Bränn alla mina brev” är en beundransvärt skicklig och vacker berättelse. Den är lika delar sorglig som sprakande. Alex Schulman tar i ljudboken sig till ännu en ny nivå i sitt berättande!

Ljudboken är en vemodig berättelse som undersöker huruvida kärlekssorg och ilska kan sprida sig över generationer. Det är efter ett stort bråk som Alex Schulman själv börjar reflektera över den ilska han har inom sig. När han funderar vidare så inser han att det verkar vara en ilska som följt med över generationer – vad var egentligen uppsåtet. Vad hände?

Av en slump kommer han över hans mormors gamla brev, som visar sig vara kärleksbrev från den sedermera rikskända Olof Lagercrantz. Problemet är bara att Karin redan är gift med författaren Sven Stolpe.

Den svindlande otrohetsaffären och hjärtslitande kärlekshistorien pågår under en sommar medan Sven Stolpe ser på med inte så blida ögon. Detta skapade hos Stolpe en evig ilska mot Lagercrantz, vilka inte sällan bråkade offentligt i tidskrifter.

”Bränn alla mina brev” har blivit enhetligt hyllad av såväl läsare som recensenter och som alltid med författarinläsningar blir känslan av ljudboken mer genuin. Alex röst tillför något till ljudboken som är svårt att sätta fingret på. Något man måste lyssna på för att förstå!


För dig som vill lyssna på Bränn alla mina brev som ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker


Andra gillade också

Om Alex Schulman

Alex Schulman, född 1976, blev känd som en av Sveriges första bloggare. Hans blogg låg under Aftonbladet och 2007 var den Sveriges största blogg.

Efter det har han både skrivit böcker, drivit en humorsajt, varit programledare, skrivit kolumner för såväl Expressen som Aftonbladet och drivit Sveriges största podcast, ”Alex & Sigges podcast” som han gör tillsammans med författaren Sigge Eklund.. Tveklöst är Schulman en av de mest betydelsefulla medieentreprenörerna i Sverige.

Hans debut som skönlitterär författare skedde 2009, då den omtalade uppkäftiga Schulman gav ut en vemodig bok om sin pappa Allan Schulman. Boken hette ”Skynda att älska” och rönte stor framgång. Där fick Schulman sitt första erkännande som skönlitterär författare och en stilist att lita på.

Efter det har han skrivit de uppmärksammade böckerna ”Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött” om hustrun Amanda Schulman, ”Glöm mig” om den alkoholiserade mamman och han har tillsammans med pod-kollegan tillika författaren Sigge Eklund släppt de mer essäistiska böckerna ”Tid” och ”Rum”

Med ” Bränn alla mina brev” har Alex Schulman återigen befäst sin plats som en av författar-sveriges mest lysande stjärnor!

9.5 Betyg
Grymt bra!

Bränn alla mina brev är en ruskigt bra bok och en fantastisk ljudbok. För att vara Schulman (som vi i vanliga fall ändå gillar) så är boken ovanligt spännande.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker