Bra lyssning!

Glöm mig ljudbok

Det är inte konstigt att Alex Schulman kammade hem priset ”Årets bok” 2016 för ljudboken ”Glöm mig”. Det därför att berättelsen om hans mammas alkoholism berör alla läsare.

Alex Schulman har i bok efter bok visat upp vilken stilistisk och skicklig skribent han är och i ”Glöm mig” finns inte bara språket – utan även historien som tar sig långt in i hjärtat. Berättelsen är självutlämnande och berättarjaget är skört. Det finns en enorm kärlek till mamman, men med den även ett barns rädsla. Det uppstår en spricka mellan den drickande mamman och barnet som kanske aldrig riktigt går att läka.

Lyssna på ”Glöm mig” om du är sugen på en riktig käftsmäll till bok, extra bonus att Alex själv läser in boken.

Vill du lyssna på ljudboken Glöm mig kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod ”Allaljudbocker”.

Ljudboken finns även tillgänglig hos Bokus Play. Som ny medlem hos Bokus Play kan du lyssna på ljudboken gratis i 30 dagar med rabattkoden ”Alltomljud30”.

Här kan du streama Glöm mig av Alex Schulman som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån

Om boken

glöm mig ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2016-10-03

Författare: Alex Schulman

Uppläst av: Alex Schulman

Längd: 5 h 1 min

Språk: Svenska

Kategori: Romaner

Förlag: Bookmark Förlag

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Bokens Handling

”Glöm mig” behandlar en försoning mellan en mor och en son. Ett sökande efter förlåtelse och förståelse. En acceptans för att kunna gå vidare i livet.

Boken utgår från ett tydligt nu då Alex försöker övertala sin mamma att skriva in sig på avvänjningsklinik. Han vill att hon ska sluta dricka. Det måste vara nog nu. Det fanns ju en mamma bakom allt det där. En glad mamma som var vänlig och varm.

Genom tillbakablickar får vi se vad som hände i uppväxten. Vad som egentligen gick fel. När sprickan mellan dem etablerades. Det är fina minnen, varvade med sorgsna som Alex Schulman beskriver med ett fläckfritt språk och en unik stil vilket gör honom till en historieberättare av rang och en stilist utöver det vanliga.
Att Schulman sedan får priset ”Årets bok” för ”Glöm mig” är inget annat än välförtjänt.


För dig som vill lyssna på Glöm mig på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos både Nextory och Storytel som båda ger nya användare 14 dagars fri användning.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 14 dagar utan rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du prova Nextory gratis i 14 dagar.
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Andra gillade också

Om författaren Alex Schulman

Alex Schulman, född 1976, gjorde sig känd som en bloggare som sparkade uppåt. Under året 2007 drev han Sveriges största blogg som var lika delar älskad som hatad.
2009 det gav han ut den finstämda romanen ”Skynda att älska” om hans pappa Allan Schulman. Boken hyllades och genom den blev Alex Schulman sedd som både en kulturell författare och en bloggare med skinn på näsan.

Idag är Alex Schulman en av Sveriges mest framgångsrika medie-entreprenörer. Han har skrivit flertalet böcker, gjort många scenföreställningar, varit programledare, pratat i flera radioprogram och är ständigt aktuell varje vecka med en av Sveriges största poddar ”Alex & Sigges podcast” som han gör tillsammans med författaren Sigge Eklund. Vilken han också skrivit två böcker tillsammans med.

Det slutliga klivet in i finkulturen gjorde han med just ”Glöm mig” som prisades av både läsare och kritiker.

9 Betyg
Grymt ärlig och välskriven

Alex Schulman öppnar sitt hjärta för sina läsare och vi älskar det. Glöm mig var först en fantastisk bok och nu en fantastisk ljudbok, skickligt intalad av Schulman själv.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker