För de yngre

Elefanten som så gärna ville somna ljudbok

Elefanten som så gärna ville somna

Har du det kämpigt att få dina barn att somna? I så fall är Elefanten som så gärna ville sova ljudboken definitivt något för dig. Boken är skriven av Carl-Johan Forssén Ehrlin och är uppföljaren till succéboken Kaninen som så gärna ville somna. Ljudboken bygger vidare på det framgångsrika formatet att med ett sövande språk hjälpa barn finna ro när det är läggdags som gjorde den första boken i serien så populär (både bland de unga och föräldrar).

Vill du lyssna på Elefanten som så gärna ville somna på ljudbok? Just nu har du chansen att lyssna på boken gratis i 30 dagar hos Bokus Play med rabattkoden; Alltomljud30

Ljudboken finns även hos Storytel och Nextory som ger nya användare 14 dagars fri användning – ingen rabattkod behövs för dessa tjänster!

Här kan du lyssna på Elefanten som så gärna ville somna gratis i upp till 30 dagar • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden: "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Bra e-boksläsare
  Flera olika abonnemangsformer
  Lågt utbud av ljudböcker
  Väntetid på nya böcker
  Dyrt premiumabonnemang
 • 169 kronor/mån

Om boken

Elefanten som så gärna ville somna

Titel: Elefanten som så gärna ville somna

Utgiven som ljudbok: 2017-06-09

Författare: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Inläst av: Lars Andersson & Gabriella Mellergårdh

Speltid: 1h 10min

Språk: Svenska

Förlag: Ehrlin Publishing AB

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Handling

I godnattsagan Elefanten som så gärna ville somna får du och ditt barn följa med elefanten Ellen på en resa genom den magiska skogen som leder er till sömn. Längs vägen stöter Ellen på flera olika karaktärer som på ett eller annat sätt vill hjälpa ditt barn att slappna av. Genom att skapa lugnande upplevelser vaggas ditt barn till sömn och med apparna för ljudböckers smarta sovfunktion kan du ställa in att boken ska sluta spelas efter en viss tid för att slippa risken att ditt barn ska vakna till när du kommer in för att stänga av ljudboken.

Elefanten som så gärna ville somna har ingen spännande eller komplex handling då detta hade motverkat målet med hela ljudboken – att få barn att somna. I stället har boken en lågmäld ton och ett sövande språk som är designat för att sänka pulsen och vagga in barn i sömn.

Handlingen är väldigt lik föregångaren Kaninen som så gärna ville somna i det att det är djur som färdas genom skogar och stöter på trötta djur. Har du använt dig av Kaninen som så gärna vill somna en längre tid kan det vara en god idé att byta till uppföljaren för att enklare kunna övertala dina barn att lyssna på boken.

Gör som flera tusen andra föräldrar och låt ditt barn somna till en välskriven godnattsaga, vare sig det handlar om en kort sovstund eller om lamporna släcks helt för dagen spelar ingen roll, med Elefanten som så gärna ville somna ljudboken kan du vara säker på att dina barn sover på nolltid.


Vill du eller ditt barn lyssna på Elefanten som så gärna ville somna på ljudbok? Just nu kan ni göra det gratis på Nextory, Storytel och Bokus Play. Om du vill provlyssna på boken innan du bestämmer dig kan du enkelt göra det direkt i din webbläsare på Storytel.

Bokus Play
Bokus Play är nätbokhandeln Bokus egna ljudbokstjänst som erbjuder ett enormt utbud av ljudböcker till det billigaste priset av samtliga ljudbokstjänster. Tjänsten har utöver sitt stora utbud, flera smarta funktioner och en smidig och användarvänlig app. Som ny användare får du prova på Bokus Play gratis i 30 dagar utan bindningstid med vår exklusiva rabattkod alltomljud30!
79 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar.
Från 139 kr/mån

Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån
9.5 Betyg
Väldigt bra uppföljare som bygger vidare på ett fungerande format

Elefanten som så gärna ville somna är en värdig uppföljare till kaninen som så gärna ville somna. Ljudboken som är nästan dubbelt så lång som sin företrädare är ett riktigt sömnpiller fast på ett bra sätt. För dig som söker lite assistans för nattningen så är Elefanten som så gärna ville somna ett utmärkt val och ett som garanterat kommer uppskattas av ditt barn också.

Lägg till recension

Andra gillade också

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo