För de yngre

Kaninen som så gärna ville somna ljudbok

Kaninen som så gärna ville sova är den internationella bästsäljaren av Carl-Johan Forssén Ehrlin som har hjälpt föräldrar med barn som vägrar somna världen över. Genom ljudbokens sövande berättelseteknik kommer den garanterat göra varje nattning till ett speciellt ögonblick för både dig och ditt barn i stället för ett orosmoment. Kaninen som så gärna ville somna har toppat bästsäljarlistorna världen över och ljudboken är en av de mest spelade på flera av de stora ljudbokstjänsterna.

Vill du lyssna på Kaninen som så gärna ville somna på ljudbok? Just nu får du lyssna på ljudboken gratis i upp till 30 dagar utan bindningstid hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker

Boken finns även hos Storytel och Nextory som ger nya användare 14 dagars gratis lyssning – ingen rabattkod krävs och det är inte heller någon bindningstid.

Här kan du lyssna på Kaninen som så gärna ville somna gratis i upp till 30 dagar

Vårt toppval


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Vårt toppval av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Tre olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån

Om ljudboken

Kaninen som så gärna ville somna ljudbok

Titel: Kaninen som så gärna ville somna

Utgiven som ljudbok: 2017-01-12

Författare: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Inläst av: Gabriella Mellergårdh & Lars Andersson

Speltid: 32 min

Språk: Svenska

Förlag: Ehrlin Publishing AB

Tillgängliga format: Ljudbok & e-bok

Handling

När Kalle Kanin inte kan sova tar mamma kanin honom på en resa för att träffa Farbror Trollkarl som kommer veta precis vad som ska göras. Tillsammans ger sig Kalle och hans mamma iväg på en resa genom skogen. Under resans gång träffar Kalle på flera olika djur som alla på sitt eget sätt hjälper honom att somna. När Kalle och mamma kanin till slut kommer fram till Farbror Trollkarl får Kalle ett magiskt sömnpulver som gör den redan trötta Kalle ännu tröttare.

Kaninen som så hjärna ville somna är en godnattsaga som redan hjälp tusentals barn att somna världen över. Författaren Carl-Johan Forssén Ehrlins har skrivit boken med ett unikt och innovativt språkmönster som vaggar barn in i sömn. Carl-Johan har sin bakgrund i beteendevetenskap och boken är inspirerad av beprövade teorier för avslappning.

Ljudboken har skickligt talats in av både Lars Andersson och Gabriella Mellergårdh (i två olika versioner av ljudboken, en med kvinnlig och en med manlig inläsare) som båda läser upp boken på ett sövande sätt med en lugn och behaglig ton som vaggar barn in i sömn. Det är även dessa två inläsare som läst in uppföljaren – Elefanten som så gärna ville somna.

Ett extra stort plus är att med sömntimern som finns i ljudboksapparna kan ditt barn enkelt lyssna på boken tills hen somnar själv utan att vakna mitt i natten av boken eller att någon kommer in för att stänga av den.

Oavsett om det är en kortare sovstund mitt på dagen eller om det är läggdags fungerar kaninen som så gärna ville somna ljudboken utmärkt.


För dig som vill lyssna på Kaninen som så gärna ville somna på ljudbok gratis kan du göra det på Nextory, Storytel och Bookbeat. Om du bara vill provlyssna kan du göra det direkt i din webbläsare utan att bli medlem hos någon ljudbokstjänst.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Nextory
Nextory erbjuder flera smarta abonnemangsformer och har ett bra utbud av ljudböcker. Som ny användare får du just nu prova Nextory gratis i 30 dagar.
Från 139 kr/mån

Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån
10 Betyg
Fantastisk godnattsaga i ljudboksformat för barn som vill sova

Kaninen som så gärna ville somna är en perfekt ljudbok för dig med envisa barn som ofta har svårt att somna. Genom ett innovativt skrivsätt och genomtänkt inläsning kommer boken garanterat vagga dina barn in i sömn. Kaninen som så gärna ville somna är en av väldigt få böcker att få full pott av redaktionen på allaljudbocker.

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo