Bra lyssning!

Skynda att älska ljudbok

Med boken Skyda att älska blev Alex Schulman äntligen insläppt i finrummen. Dessförinnan hade han gjort sig känd som en provokatör, nu kom istället en finstämd skildring av hans pappa. Tillika den kända producenten bakom Hylands hörna.

Skynda att älska är en ömsint och försiktig berättelse om en sons stora kärlek till hans pappa. En pappa som redan när sonen föddes hade ett liv bakom sig. I ljudboken får vi ta del av hundratals minnesfragment som tillsammans ger ett melankoliskt och ömt porträtt av en älskad far.

Det här är en ljudbok att älska. Någonting fint du kommer bära med dig länge och prata om med många. Att Alex Schulman själv läser in ljudboken ger den extra autenticitet.

Vill du lyssna på ljudboken Skynda att älska kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos Storytel och Nextory. Blir du ny medlem hos dessa gedigna tjänster kan du lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – helt utan bonuskod

Här kan du streama Skynd att älska av Alex Schulman som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Abonnemang kan pausas
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Brett utbud av ljud- och e-böcker
  Flera olika abonnemangsformer
  Ingen bindningstid
 • Från 139 kronor/mån

Om boken

Skynda att älska ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2015-11-02

Författare: Alex Schulman

Uppläst av: Alex Schulman

Längd: 5h 9min

Språk: Svenska

Kategori: Romaner, biografi

Förlag: Bonnier Audio

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Bokens Handling

När Alex föddes hade hans pappa redan levt ett nästan helt liv. Han hade haft fru och barn, en karriär.

Redan som barn reflekterar Alex Schulman över varför hans pappa är annorlunda. Varför han inte orkar lika mycket, är lika stark och ser lika ung ut som hans kompisars pappor. Och som tonåring är han jämt orolig över att hans pappa ska råka trilla.

Det händer flera gånger att han får åka hem från festnätter för att hjälpa pappan. Och det dröjer inte länge innan Allan Schulman hamnar på ålderdomshem.
När Allan är 84 år dör han. Alex är bara 27 och att mista en älskad far gör ondare än vad man kan tro.

Vi får genom minnen följa med genom barndomen till efter Allans död. Alla minnen som kräver uppgörelse, och alla minnen som skaver i hjärtat.
Det här är en ömsint berättelse som målar upp en inte alltid enkel, men kärleksfull, relation mellan en son och en far.

En väldigt fin ljudbok att lyssna på när man vill känna något.


För dig som vill lyssna på Skynda att älska på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos både Nextory och Storytel som båda ger nya användare 14 dagars fri användning.

Bookbeat
Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med rabattkoden Allaljudbocker!
149 kr/mån

Nextory
Nextory är en prisvärd och väldigt flexibel ljudbokstjänst. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 14 dagar utan bindningstid och utan krav på rabattkod!
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Andra gillade också

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker