Bra lyssning!

Monster – Ljudbok – Joakim Lundell

När en av Sveriges största youtubers släpper en självbiografi är det få som förväntar sig att den ska vara såhär mörk. Joakim Lundell, känd undernamnet Jockiboi som youtubear tillsammans med sin fru Jonna Lundell, blev mycket uppmärksammad för sin självbiografiska ”Monster” när den släpptes. Det är en ljudbok som berör även den som tvekar mest på Joakim Lundell.

Det är en smärtsam lyssning där Joakim berättar om en barndom kantad av våld och frånvaro. Om en ungdom präglad av missbruk och exhibitionism och en Joakim Lundellsom inte hittade hem förrän han träffade den stora kärleken Jonna Lundell. I ljudboken ”Monster” får vi följa Joakim Lundells kamp, hans misslyckanden och hans rädsla. Det här är en ljudbok för dig som vill lyssna på en stark berättelse. Att den dessutom är inläst av fenomenala Viktor Åkerblom gör bara boken ännu bättre!

Vill du lyssna på Monster på ljudbok kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos Storytel och Nextory. Nya medlemmar hos dessa tjänster får lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – helt utan rabattkod

Här kan du streama Monster av Joakim Lundell som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Abonnemang kan pausas
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Brett utbud av ljud- och e-böcker
  Flera olika abonnemangsformer
  Ingen bindningstid
 • Från 139 kronor/mån

Om boken

Monster ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2017-10-09

Författare: Joakim Lundell

Uppläst av: Viktor Åkerblom

Språk: Svenska

Kategori: Biografi

Förlag: Bonnier audio, Bokförlaget Forum

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Bokens Handling

”Monster” är en ljudbok att bli rörd till tårar av. Joakim Lundell har med sin självbiografi skrivit en sann klasskildring där man får följa när han som barn ibland äter kattmat eftersom att det inte finns någonting annat ätbart. Vi får även ta del av hur det är att växa upp med en psykisk sjuk mamma som ständigt ger sig på honom.

Det är inte konstigt att Joakim i sin ungdom blir en person som inte har någonting att förlora. För vem blir man annars när föräldrarna är frånvarande, när man är född utan förutsättningar, och när man blir utnyttjad i skolan?

Vi får i den här ljudboken följa hans tidiga ungdomsår när han är med i Kungarna av Tylösand och lever hårt, utnyttjar folk, gör sjuka saker framför kameran för att få följare. I ”Monster” skildrar han hur han blir hatad för sina uttalanden och för sina handlingar – och berättar om hur det kanske inte alltid var ett val att säga de sakerna. Utan allting i hans liv hade lett upp till just det.

Att lyssna på ”Monster” som ljudbok är att förstå världen lite mer och lite bättre!


För dig som vill lyssna på Monster på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos både Nextory och Storytel som båda ger nya användare 14 dagars fri användning.

Bookbeat
Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med rabattkoden Allaljudbocker!
149 kr/mån

Nextory
Nextory är en prisvärd och väldigt flexibel ljudbokstjänst. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 30 dagar utan bindningstid med vår exklusiva rabattkod Allaljud30
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Andra gillade också

Om författaren Joakim Lundell

Joakim Lundell, född 1985 i Vadstena, är en svensk youtubeprofil som framförallt blev känd 2010 genom sin medverkan i skandalsåpan ”Kungarna av Tylösand”. Därefter följde år kantade av missbruk och utåtagerande.

Han har genom åren haft flera youtubekanaler och är främst känd för sina pranks som han ofta utfört med sin fru Jonna Lundell. Joakim har vunnit många youtubepriser. däribland ”Årets stjärnskott” och ”Årets youtuber”. Joakim och Jonna här därefter gjort flera webtv-serier som varit mycket uppskattade av många.

9 Betyg
En hemsk och hemskt gripande självbiografi

Monter är på många sätt en hemsk självbiografi. Den är stundtals svår att lyssna på och att Joakim kunnat öppna upp sig på detta sätt är oerhört imponerande och starkt. Oavsett vad du tycker om Joakim Lundell rekommenderar vi att du lyssnar på hans självbiografi.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker