Bra lyssning!

Min Historia (Becoming) – Ljudbok

Michelle Obama är en av de mest fascinerande personerna i vår tid, nu finns ljudboken ”Min historia”, även kallad Becoming som är dess orginaltitel som är en stark och viktig kvinnas memoarer. Barack Obamas fru gjorde skillnad i Vita huset där hon försökte skapa en tolerant värld från sin position och för det är hon evigt älskad av många.

Den här berättelsen är Michelle Obamas egna liv, hennes ord om kärleken för hennes man som blev president, om hennes uppväxt och allt annat man alltid velat veta om henne.

Uppläsning av ”Min historia” är gjord av den skicklige Anna Maria Käll som ger boken den seriositet och den skärpa som den förtjänar. ”Min historia” av Michelle Obama är en ljudbok du sent kommer att glömma!

Min historia finns att lyssna på som ljudbok gratis hos BookBeat i 45 dagar med vår unika rabattkod allaljudbocker (reklamlänk)

Här kan du streama Min historia av Michelle Obama som ljudbok gratis i upp till 45 dagar

 • LjudbokstjänstGratis provperiodInfoMånadskostnadApp
 • 1Bookbeat
  Vårt toppval

  45 dagars gratis användning
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Väldigt bra app
  • Bra e-boksläsare
  • Ingen bindningstid
  Basic:
  99 kr/mån
  Premium:
  169 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 2Bokus Play

  45 dagars gratis användning
  • Inspirerande tips från våra bokspecialister varje vecka
  • Brett utbud av ljudböcker
  • Billigt basabonnemang
  • 45 dagars fri provperiod med vår rabattkod allaljudbocker_45
  Bas:
  79 kr/mån
  Premium:
  149 kr/mån
  Familj:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 3Nextory

  45 dagars gratis användning
  • Brett utbud av både ljudböcker och e-böcker
  • Tydlig och bra design
  • Bokutmaningar för roligare användning
  • Flera olika abonnemangsformer
  Basic:
  139 kr/mån
  Unlimited:
  189 kr/mån
  Unlimited 2-4:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 4Audible logo

  30 dagars gratis användning
  • Stort utbud av engelska ljudböcker
  • Stort utbud av podcasts
  • Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  £7,99/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk

Om boken

Min historia av Michelle Obama ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2018-11-13

Författare: Michelle Obama

Uppläst av: Anna Maria Käll

Längd: 19h 27min

Språk: Svenska

Kategori: Biografi

Förlag: Bonnier audio

Tillgängliga format: Ljudbok, e-bok

Bokens Handling

Michelle Obama är en av de mest älskade, men framförallt, mest betydelsefulla personer i USA:s moderna tid. När ”Min historia” släpptes som ljudbok blev den en sensation världen över vilket inte är så konstigt eftersom att Michelle Obama är någon som ständigt inspirerar och fascinerar.

Ljudboken speglar hennes livsverk och hennes historia, som titeln antyder. Michelle växte upp i ett fattigt Chicago och genom hårt arbete och goda studieresultat nådde hon toppen som advokat. På just en advokatbyrå träffar hon praktikanten och den unge Barack Obama. Det blir en svindlande kärlekshistoria som leder till att hon blir USA:s första afroamerikanska presidentfru. En kvinna som kämpar för kvinnor och flickors rättigheter och faktiskt på sin position har gjort stora förändringar för att nå ett inkluderande och öppet USA.

Det här är en berättelse som är lika delar stark som skör om en kvinna som kämpar för andra kvinnor, som kämpar för sin familj och som kämpar för ett samhälle för alla. En stark ljudbok som kommer stärka dig själv när du lyssnar på den!

Bokens inläsning är fläckfri av den älskade uppläsaren Anna Maria Käll. En varm röst som har förmågan att inspirera, precis som Michelle Obama.


Andra gillade också

Om författarinnan Michelle Obama

Michelle Obama, född 1964 är en amerikansk advokat som främst gjort sig känd som presidentfru åt Barack Obama. Men det viktiga att tillägga är att Michelle inte enbart är en presidentfru förpassad till familjelivet. Michelle är och har varit en av de mest inflytelserika personerna i USA genom sin kamp för kvinnor och flickors rättigheter.

Michelle växte upp i Chicago och gjorde bra ifrån i studierna vilket ledde till att hon senare började plugga på den anrika universitetet Princeton University, där hon studerade sociologi. Juristexamen erhöll hon på ett av världens kändaste universitet nämligen Harvard University. Därefter har hon jobbat som rådgivare och advokat.

Michelle har av världen setts som en av de mäktigaste kvinnorna. 2010 utsågs hon av Forbes Magazine till den mest inflytelserika och mäktigaste kvinnan i världen. Det eftersom att hon har ett brinnande samhällsengagemang som yttrar sig i både kamp mot fetma, uppmuntran för unga tjejer att utbilda sig och en ständig kamp för kvinnors rättigheter i samhället.

Allt detta har gjort Michelle Obama till en av världens mest intressanta kvinnor vilket gör hennes ljudbok ”Min historia” till en oemotståndlig berättelse!

9 Betyg
Inspirerande och tänkvärd ljudbok

Få personer är mer intressanta och inspirerande än Michelle Obama och att hon hade det i sig att skriva en riktigt bra bok förvånar nog ingen. Min Historia är ett måste att lyssna på för de som gillar starka självbiografier.

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo