Bra lyssning!

Det som inte dödar oss ljudbok

Det som inte dödar oss är den fjärde delen i Millenniumserien. Stefan Sauk läser David Lagercrantz verk efter att han tagit över efter Stig H Larsson som skrev de första tre böckerna. I ljudboken får vi följa Michael Blomqvist som efter en tyngre tid får kontakt av en professor som säger sig sitta på väldigt känslig information om den amerikanska underättelsetjänsten. Får Michael sitt scoop han behöver, och vilken roll spelar Lisbeth Salander i fynden? Den fjärde berättelsen fortsätter på succé-trilogin och David Lagercrantz har fått mycket beröm för hur han tagit över stafettpinnen av Stig H Larsson, trots att det är knappast några små skor att fylla.

Vill du lyssna på ljudboken “Det som inte dödar oss” kan du göra det helt utan kostnad i 45 dagar hos Bookbeat (reklamlänk)

Här kan du lyssna på Det som inte dödar oss på ljudbok gratis i upp till 45 dagar

 • LjudbokstjänstGratis provperiodInfoMånadskostnadApp
 • 1Bookbeat
  Vårt toppval

  45 dagars gratis användning
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Väldigt bra app
  • Bra e-boksläsare
  • Ingen bindningstid
  Basic:
  99 kr/mån
  Premium:
  169 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 2Bokus Play

  30 dagars gratis användning
  • Inspirerande tips från våra bokspecialister varje vecka
  • Brett utbud av ljudböcker
  • Billigt basabonnemang
  Bas:
  79 kr/mån
  Premium:
  149 kr/mån
  Familj:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk
 • 3Nextory

  35 dagars gratis användning
  • Brett utbud av både ljudböcker och e-böcker
  • Tydlig och bra design
  • Bokutmaningar för roligare användning
  • Flera olika abonnemangsformer
  Basic:
  139 kr/mån
  Unlimited:
  189 kr/mån
  Unlimited 2-4:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 35 dagarreklamlänk
 • 4Audible logo

  30 dagars gratis användning
  • Stort utbud av engelska ljudböcker
  • Stort utbud av podcasts
  • Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  £7,99/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk

Om boken

Det som inte dödar oss ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2015-10-09

Författare: David Lagercrantz

Uppläst av: Stefan Sauk

Språk: Svenska

Kategori: Spänningsromaner

Förlag: Norstedts

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Det som inte dödar oss handling

Tidskriften Millennium har fått nya ägare och det snackas bland allmänheten om att Mikael Blomqvist helt enkelt inte ligger rätt i tiden mer, något som fått huvudkaraktären att fundera på något annat. Samtidigt är Lisbeth Salander rastlös och tar onödiga risker genom att delta i olika hackerattacker utan någon speciell anledning. Något som inte är särskilt likt henne.

När Mikael Blomqvist funderar ringer telefonen helt plötsligt och det är professorn Frans Balder som finns på andra sidan luren. Balder säger att han sitter på världsavgörande information om den amerikanska underrättelsetjänsten, något som naturligtvis intresserar Blomqvist. Vidare berättar Balder att han varit i kontakt med en ung kvinna som även är superhacker, undrar vem det kan vara?

Mikael Blomqvist är övertygad om att detta är scoopet han letat efter och som både han och tidningen verkligen behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sina egna motivationsfaktorer men det är väl troligt att deras vägar kommer korsas igen. “Det som inte dödar oss” är den fjärde berättelsen i den framgångsrika Millennium-serien som startades av Stig H Larsson men numera skrivs av David Lagercrantz.

Fler populära ljudböcker

0

Harry potter ljudbok

Bra lyssning! Harry potter ljudböcker

Alla ljudböckerna finns på Bookbeat med både svenskt och engelskt tal Vilken Harry Potter ljudbok vill du lyssna på? Harry Potter och de vises sten Harry Potter och hemlighetens kammare ...

4

Sagan om ringen ljudböcker

Bra lyssning! Sagan om ringen ljudbok

Alla ljudböcker i serien finns hos Bookbeat Sagan om ringen ljudbok Sagan om ringen är triologin som först tog världen med storm som bok, därefter film, och nu som ljudbok! Lyssna på böckerna som ...

0

Game of Thrones – ljudbok

Bra lyssning! Game of Thrones ljudbok

Samtliga böcker i serien finns hos Bokus Play Game of thrones ljudböckerna - hör den episka sagan från tv Sommarens längd minskar. Vintern kan vara i en livstid. Och kampen för järntronen har ...

0

Mannen som sökte sin skugga – Ljudbok

Bra lyssning! Mannen som sökte sin skugga ljudbok

reklamlänk Knappast har väl någon undgått David Lagercrantz fortsättning på Stieg Larssons magnifika böcker om Lisbet Salander. Ljudboken ”Mannen som sökte sin skugga” är den andra som Lagercrantz ...

Om författaren David Lagercrantz

David Lagercrantz föddes 1962 i Solna, Sverige och är en känd svensk författare, journalist och föreläsare. Efter att ha studerat vid journalisthögskolan i Göteborg började han sin journalistiska karriär på Sundsvalls Tidning som kriminalreporter. Därefter blev han reporter för Expressen och bevakade det uppmärksammade trippelmordet i Åmsele. Efter fallet släppte han sin första reportagebok “Änglarna i Åmsele”.

Hans första bok släpptes 1997 och hette Göran Kropp 8000 plus. Men genombrottet som författare kom med den litterära debuten “Syndafall i Wilmslow”, om den engelske kände matematikern Alan Turing. Det dröjde dock till 2011 innan han blev ett namn för hela det svenska folket. Det var nämligen då han släppte sitt hittills mest lästa verk, Jag är Zlatan Ibrahimovic. Zlatans självbiografi är baserad på över 100 timmars samtal med Zlatan och har översatts till mer än 30 språk.

I slutet av 2013 stod det klart att Lagercrantz fått äran att skriva den fjärde boken i Millenniumserien. Något som möttes av kritik från många håll. Boken blev dock en rejäl succé som slog internationellt försäljningsrekord och dessutom tog sig upp på topplistor världen över. Boken har sålts i 27 länder och fått genomgående positiv kritik, något även David Lagercrantz regelbundet har fått under sin framgångsrika karriär.

9 Betyg
En riktig nagelbitare till ljudbok

David Lagercrantz tar över stafettpinnen på ett utmärkt sätt och bygger vidare på de böcker Stig H Larsson skrivit med bravur. Det som inte dödar oss är en utmärkt och riktigt spännande ljudbok som är ett måste att lyssna på!

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo