Bra lyssning!

Det som inte dödar oss ljudbok

Det som inte dödar oss ljudbok

Det som inte dödar oss är den fjärde delen i Millenniumserien. Stefan Sauk läser David Lagercrantz verk efter att han tagit över efter Stig H Larsson som skrev de första tre böckerna. I ljudboken får vi följa Michael Blomqvist som efter en tyngre tid får kontakt av en professor som säger sig sitta på väldigt känslig information om den amerikanska underättelsetjänsten. Får Michael sitt scoop han behöver, och vilken roll spelar Lisbeth Salander i fynden? Den fjärde berättelsen fortsätter på succé-trilogin och David Lagercrantz har fått mycket beröm för hur han tagit över stafettpinnen av Stig H Larsson, trots att det är knappast några små skor att fylla.

Vill du lyssna på ljudboken “Det som inte dödar oss” kan du göra det helt utan kostnad i 30 dagar hos Bookbeat med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos Bokus Play som ger nya användare 30 dagars fri användning med vår exklusiva rabattkod ”Alltomljud30″. 

Om du i stället vill lyssna på den hos Nextory så erbjuder de nya användare 14 dagars fri användning utan att någon rabattkod behövs.

Här kan du lyssna på Det som inte dödar oss på ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Abonnemang kan pausas
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån


 • 14 dagars fri lyssning
 • Brett utbud av ljud- och e-böcker
  Flera olika abonnemangsformer
  Ingen bindningstid
 • Från 139 kronor/mån

Om boken

Det som inte dödar oss ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2015-10-09

Författare: David Lagercrantz

Uppläst av: Stefan Sauk

Språk: Svenska

Kategori: Spänningsromaner

Förlag: Norstedts

Tillgängliga format: Ljudbok, E-bok

Det som inte dödar oss handling

Tidskriften Millennium har fått nya ägare och det snackas bland allmänheten om att Mikael Blomqvist helt enkelt inte ligger rätt i tiden mer, något som fått huvudkaraktären att fundera på något annat. Samtidigt är Lisbeth Salander rastlös och tar onödiga risker genom att delta i olika hackerattacker utan någon speciell anledning. Något som inte är särskilt likt henne.

När Mikael Blomqvist funderar ringer telefonen helt plötsligt och det är professorn Frans Balder som finns på andra sidan luren. Balder säger att han sitter på världsavgörande information om den amerikanska underrättelsetjänsten, något som naturligtvis intresserar Blomqvist. Vidare berättar Balder att han varit i kontakt med en ung kvinna som även är superhacker, undrar vem det kan vara?

Mikael Blomqvist är övertygad om att detta är scoopet han letat efter och som både han och tidningen verkligen behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sina egna motivationsfaktorer men det är väl troligt att deras vägar kommer korsas igen. “Det som inte dödar oss” är den fjärde berättelsen i den framgångsrika Millennium-serien som startades av Stig H Larsson men numera skrivs av David Lagercrantz.


För dig som vill lyssna på Det som inte dödar oss som ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar på Bookbeat med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

Boken finns också hos Nextory och Storytel där du kan lyssna gratis i 14 dagar – ingen rabattkod behövs!

Bookbeat
Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med rabattkoden Allaljudbocker!
149 kr/mån

Nextory
Nextory är en prisvärd och väldigt flexibel ljudbokstjänst. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 14 dagar utan bindningstid och utan krav på rabattkod!
Från 139 kr/mån
Storytel
Storytel är en av Sveriges största ljudboksaktörer med ett brett utbud av ljudböcker. Storytels standardabonnemang inkluderar 1 konto som kan lyssna på hela utbudet och 1 barnkonto som kan lyssna på barnböcker. Tjänsten kostar 169 kronor i månaden men nya användare får 2 veckors fri användning.
169 kr/mån

Om författaren David Lagercrantz

David Lagercrantz föddes 1962 i Solna, Sverige och är en känd svensk författare, journalist och föreläsare. Efter att ha studerat vid journalisthögskolan i Göteborg började han sin journalistiska karriär på Sundsvalls Tidning som kriminalreporter. Därefter blev han reporter för Expressen och bevakade det uppmärksammade trippelmordet i Åmsele. Efter fallet släppte han sin första reportagebok “Änglarna i Åmsele”.

Hans första bok släpptes 1997 och hette Göran Kropp 8000 plus. Men genombrottet som författare kom med den litterära debuten “Syndafall i Wilmslow”, om den engelske kände matematikern Alan Turing. Det dröjde dock till 2011 innan han blev ett namn för hela det svenska folket. Det var nämligen då han släppte sitt hittills mest lästa verk, Jag är Zlatan Ibrahimovic. Zlatans självbiografi är baserad på över 100 timmars samtal med Zlatan och har översatts till mer än 30 språk.

I slutet av 2013 stod det klart att Lagercrantz fått äran att skriva den fjärde boken i Millenniumserien. Något som möttes av kritik från många håll. Boken blev dock en rejäl succé som slog internationellt försäljningsrekord och dessutom tog sig upp på topplistor världen över. Boken har sålts i 27 länder och fått genomgående positiv kritik, något även David Lagercrantz regelbundet har fått under sin framgångsrika karriär.

9 Betyg
En riktig nagelbitare till ljudbok

David Lagercrantz tar över stafettpinnen på ett utmärkt sätt och bygger vidare på de böcker Stig H Larsson skrivit med bravur. Det som inte dödar oss är en utmärkt och riktigt spännande ljudbok som är ett måste att lyssna på!

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker