Bra lyssning!

En bur av guld ljudbok

En bur av guld är Camilla Läckbergs efterlängtade bok tillika ljudbok där hon bryter ny mark efter tio Fjällbackadeckare med boken Häxan som senaste utgåvan. Boken är den första i serien Fayes hämnd och det är just Faye som är berättelsens protagonist.

Om du är på jakt efter en riktigt bra spänningsroman är En bur av guld ett utmärkt val. Få författare kan skapa historier som passar så bra in i vår samtid med den precision Läckberg kan och med Mirja Turestedt som uppläsare lovas en fantastisk ljudbok

Vill du streama En bur av guld som ljudbok kan du göra det gratis hos Bokus Play i 30 dagar med vår unika rabattkod Alltomljud30

Du kan även lyssna på ljudboken gratis hos Bookbeat i 14 dagar utan rabattkod.

Här kan du streama En bur av guld som ljudbok gratis i upp till 30 dagar

Bra val


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • Vårt toppval av alla ljudbokstjänster
  30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Tre olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
 • Från 79 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Bra e-boksläsare
  Ingen bindningstid
 • Från 99 kronor/mån

Om ljudboken

En bur av guld

Utgiven (som ljudbok): 2019-04-11

Författare: Camilla Läckberg

Uppläst av: Mirja Turestedt

Längd: 9 h 47 min

Språk: Svenska

Kategori: Roman

Förlag: Bonnier Audio (ljudboken) & Bokförlaget Forum (e-boken)

Tillgängliga format: Ljudbok & e-bok

Bokens Handling

En bur av guld handlar om Faye, en kvinna som till synes har allt. Det perfekta äktenskapet med den perfekta maken, lyxigt bosatt i den finaste delen av Stockholm och en älskad dotter. Trots detta kan hon inte sluta känna sig fången i sin vardag och minnen från hennes uppväxt i Fjällbacka börjar komma ifatt henne och få henne att känna sig fången i en gyllene bur. Hon tänker ofta tillbaka på vem hon brukade vara, en stark kvinna med ambitioner och drömmar. Allt det där känns främmande när hon nu tittar sig i spegeln. Hon har gett upp allt för Jack, för att vara den perfekta makan, mamman och vännen som hon förväntas vara.

När Jack sviker henne förlorar Faye allt hon har kvar och hennes värld raseras framför henne. När hon till slut kommer till fattning igen bestämmer sig Faye för att inte bara rulla över, hon ska ge igen och börjar planera sin hämnd.

En bur av Guld är en berättelse om kärlek, svek och hämnd med en huvudkaraktär som brottar med sitt inre mörker som många kommer kunna relatera till. Uppläsningen av ljudboken görs med bravur av Mirja Turestedt som får Faye att komma till liv på ett fantastiskt sätt.


För dig som vill lyssna på En bur av guld på ljudbok kan du göra det gratis i 30 dagar hos Bokus Play med vår exklusiva rabattkod: Alltomljud30

Ljudboken finns även tillgänglig hos Bookbeat som ger användare 14 dagars fri lyssning.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån

Andra gillade också

Om författarinnan Camilla Läckberg

Camilla Läckberg är en författare som har varit svår att missa de senaste åren. Hon är mest känd för sina 10 böcker i Fjällbacka serien som sålt över 22 miljoner exemplar och getts ut i 60 länder. Hon syns ofta i media av diverse anledningar, ofta i artiklar och reportage relaterade till hennes privatliv men oftare omnämns hon i samband med sina entreprenöriella expeditioner. Läckberg är en en framgångsrik affärskvinna och är bland annat en av grundarna till Invest In Her som är ett investmentbolag med huvudfokus på att främja kvinnligt entreprenörskap och ökad jämställdhet.

9 Betyg
En bra start på en lovande serie!

En bur av guld är gripande från första till sista sidan och det mesta talar för att Fayes hämnd kommer bli en fantastisk bokserie med flera framtida bra böcker!

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo