Bra lyssning!

Vem bryr sig av Therese Lindgren – Ljudbok

”Vem bryr sig?” av Therese Lindgren släpptes som ljudbok 2017 och är ett informativt, härligt och lättillgängligt manifest över hur och varför man ska äta mindre djur. Therese Lindgren är en av Sveriges största youtubers med mängder av hängivna fans. Hon har gjort sig känd som en av de mest tongivande djurrättsaktivisterna i Sverige och i den här boken visar hon upp sin stora kunskap om varför man inte ska äta eller konsumera djur.

Dessutom ger hon smarta råd och tips på hur man kommer dit hon är idag. Hon berättar öppenhjärtigt och engagerande om sin resa från köttätare till den vegan Therese Lindgren är idag. Det här är en ljudbok för dig som är nyfiken – både på Therese Lindgren själv, men framförallt på hur man lever ett djurvänligare liv!

Vill du lyssna på ljudboken ”Vem bryr sig?” kan du göra det gratis hos Bookbeat i 30 dagar med vår unika rabattkod: Allaljudbocker

Ljudboken finns även tillgänglig hos Storytel och Nextory. Blir du ny medlem hos dessa ljudbokstjänster kan du lyssna på ljudboken gratis i 14 dagar – helt utan bonuskod.

Här kan du lyssna på Vem bryr sig? gratis i upp till 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 14 dagars gratis lyssning
 • Billigaste ljudbokstjänsten
  Brett utbud av ljud- och e-böcker
  Flera olika abonnemangsformer
  Ingen bindningstid
 • Från 139 kronor/mån


 • 14 dagars gratis lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Utmärkt e-boksläsare
  Enkel app
  Ingen bindningstid
 • 169 kronor/mån

Om boken

Vem bryr sig av Therese Lindgren

Utgiven (som ljudbok): 2017-11-10

Författare: Therese Lindgren

Uppläst av: Therese Lindgren

Längd: 3 h 35 min

Språk: Svenska

Kategori: Fakta

Förlag: Bonnier audio, Bokförlaget Forum

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Bokens handling

Uppföljaren till Therese Lindgrens succé till ljudbok ”Ibland mår jag inte så bra” finns nu att lyssna på. ”Vem bryr sig?” har en annat syfte och en annan ton, men du som gillar Therese kommer inte bli besviken.

Den här boken handlar om Thereses eget uppvaknande. Hon, som de flesta andra, är uppväxt med att äta kött och köpa skinnkläder och skor, lösögonfransar i mink och dylikt. Men en dag fick det vara nog. Hon såg massor av olika youtubeklipp på djur som for illa i djurindustrin. Detta ledde till att hon sökte sig till ett mer djurvänligt liv. Och givetvis kan du också göra det. Det som är bra med den här ljudboken är att Therese hela tiden är öppen och varm, hon håller inte på att dela ut pekpinnar. Hon är aldrig uppfordrande och sträng utan ger bara smarta och roliga tips på samma sätt som dina bästa vän hade gjort det.

”Vem bryr sig?” är en av få ljudböcker man vill sätta i händerna på alla ungdomar. För Therese Lindgren kan med sin unika förmåga verkligen påverka den yngre generationen på djupet.
Att den dessutom är uppläst av Therese själv är bara en bonus av många. Therese röst passar utmärkt till den här historien och att det är hon själv som läser upp sin egen text gör att vi kommer ännu närmre henne!


För dig som vill lyssna på Vem bryr sig som ljudbok? Med vår exklusiva rabattkod för Bookbeat får du lyssna på boken gratis i 30 dagar!

Ljudboken finns även tillgänglig hos Nextory och Storytel som båda ger nya användare 14 dagars fri användning.

Bookbeat

Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat det självklara valet på grund av dess fantastiska e-boksläsare. Nu får du dessutom prova på deras app gratis i 30 dagar med koden Allaljudbocker!

149 kr/mån


Nextory

Nextory är den mest prisvärda ljudbokstjänsten på marknaden. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 21 dagar utan bidningstid med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

139 kr/mån

Storytel

Storytel har ett brett utbud av ljudböcker och en väl fungerande app. För dig som vill lyssna på de senaste boksläppen till en låg månadskostnad är Storytel det näst bästa valet efter Bookbeat. Nu får du dessutom lyssna fritt i 14 dagar, ingen bonuskod behövs!

169 kr/mån


Andra gillade också

Om författaren Therese Lindgren

Therese Lindgren, född 1987, gav 2016 ut den mycket omtyckta ljudboken ”Ibland mår jag inte så bra” som blev en av det årets mest sålda fackböcker. I den delgav hon öppenhjärtigt om sin psykiska ohälsa vilket har givit henne både mycket ont men i slutändan kanske ändå något gott.
Therese jobbade som mediesäljare innan hon blev sjukskriven på grund av psykisk ohälsa. Hennes sjukskrivning ledde till att Therese Lindgren startade en youtubekanal och på den vägen blev hon en av Sveriges absolut största youtubers och har numera en rad olika priser i bagaget. Bland annat det prestigefyllda priset ”Årets youtuber” som hon vunnit tre gånger.

Hennes youtubekanal började som en skönhetskanal men övergick sedan till att handla mer om hennes panikångest och om djurrätt. För det senare har hon fått priset ”Guldråttan” av djurrättsorganisationen Djurens rätt för att hon ständigt påverkar och upplyser unga om dessa viktiga frågor. Det gör Therese Lindgren även i hennes senaste bok ”Vem bryr sig?” som verkligen alla borde lyssna på för att bli mer medvetna människor!

9 Betyg
Inspirerande läsning!

Therese Lindgren skriver inspirererande om både vägen till att bli vegan och hur man kan nå hennes framgång. Oavsett vad man tycker om veganism så är det en ytterst intressant ljudbok och en fin addering till Therese Lindgrens bokhylla.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Allaljudbocker.se - ljudböcker gratis