Bra lyssning!

Omgiven av idioter ljudbok

Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå – ljudbok

Omgiven av idioter var en av 2014:s största snackisar och bäst säljande fackböcker. Nu, fyra år senare, pratas det fortfarande lika mycket om Thomas Erikssons succébok som ändrar synsätt världen över. Huvdämnet i boken stavas kommunication och mer specifikt hjälper Omgiven av idioter dig att förstå dig på människor i din omgivning och vad de faktiskt vill säga. Genom att förstå andra kommer även du förhoppningsvis kunna göra dig själv bättre förstådd. Tre år efter att Omgiven av idoter gavs ut släpptes uppföljaren Omgiven av psykopater som även den finns att lyssna på som ljudbok.

År 2016 släpptes även Omgiven av idioter på ljudbok och finns att lyssna på hos alla de stora ljudbokstjänsterna.

Hos Bookbeat får du lyssna gratis i upp till 30 dagar med vår exklusiva rabattkod ”Allaljudbocker”.

Ljudboken finns även tillgänglig hos Nextory som ger nya användare 14 dagar gratis användning.

Boken finns även att lyssna på hos Bokus Play där nya användare kan förlänga sin fria testperiod från 14 till 30 dagar med vår exklusiva rabattkod ”Alltomljud30”.

Här kan du lyssna på Omgiven av idioter gratis i 30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 30 dagars rabattkod: "Alltomljud30"
 • 30 dagars testperiod med rabattkoden "Alltomljud30"
  Två olika abonnemang
  Billigt basabonnemang
  Ingen bindningstid
 • Från 79 kronor/mån


 • 30 dagars fri lyssning
  +
  1 gratis ljudbok
 • Stort utbud av engelska ljudböcker
  Stort utbud av podcasts
  Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  1 gratis ljudbok varje månad
 • £7,99/mån

Om boken

Omgiven av idioter ljudbok

Titel: Omgiven av idioter – hur man förstår dem som inte går att förstå

Utgiven (ljudbok): 2016-04-13

Författare: Thomas Erikson

Inläsare: Mattias Linderoth

Längd: 8h 53min

Språk: Svenska

Förlag: Word Audio Publishing

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Omgiven av idioters handling

Brukar du förgäves försöka göra dig förstådd av kollegor eller kanske din partner utan att något går fram? Eller går du kanske ifrån möten och tillställningar med känslan att ingen förstod vad du ville säga och du förstod inte heller vad de försökte driva igenom? Kan det även kännas som att du inte har någon gemensam mark alls med vissa människor och att ni talar helt olika språk? Då kan Omgiven av idioter ljudboken hjälpa dig.

Ofta kan det kännas som att människor i vår omgivning är idioter (vilket ibland kan vara fallet) men oftast är det bara glapp i kommunikationen och bristfällig förståelse för den andres personlighet som kan vara boven. Hur tydlig du än är mot en människa så förstår denne ingenting du försöker säga och vice versa. I Omgiven av idioter bjuder Thomas Eriksson på en hel del aha-upplevelser och kanske även en del åh-nej upplevelser när han förklarar hur människors personlighetsdrag påverkar deras kommunikation.

Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning

Thomas Erikson

Omgiven av Idioter beskriver på ett konkret, underhållande, och tänkvärt sätt en av världens vanligaste metoder för att kategorisera och sortera skilnaderna inom mänsklig kommunikation. Med vetenskaplig backning ger boken dig en modell att följa för att förstå varför människor reagerar och kommunicerar som de gör vilket kan hjälpa dig i relationer både på jobbet och privat. Boken är inte bara underhållande utan även ett hjälpmedel att undvika konflikt och hjälpa dig få fram dina poänger på ett mer precist sätt.

Vi vill gärna veta vad du tycker om ljudboken, lämna en kommentar nedanför och ge gärna ljudboken ett betyg så andra kan se!


För dig som vill lyssna på ljudboken omgiven av idioter på ljudok kan du göra det på Nextory, Storytel, Bokus Play och Bookbeat.

På Bookbeat får du lyssna gratis i upp till 30 dagar genom att ange vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker.

Bookbeat
Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 30 dagar med rabattkoden Allaljudbocker!
149 kr/mån
9.5 Betyg
Intressant ljudbok som blivit snackis av en anledning!

Omgiven av idioter är inte bara en ögonöppnande ljudbok utan även väldigt intressant lyssning med många värdefulla insikter som alla kan ha nytta av såväl privat som i arbetslivet.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker