Bra lyssning!

Omgiven av idioter ljudbok

Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå – ljudbok

Omgiven av idioter var en av 2014:s största snackisar och bäst säljande fackböcker. Nu, fyra år senare, pratas det fortfarande lika mycket om Thomas Erikssons succébok som ändrar synsätt världen över. Huvdämnet i boken stavas kommunication och mer specifikt hjälper Omgiven av idioter dig att förstå dig på människor i din omgivning och vad de faktiskt vill säga. Genom att förstå andra kommer även du förhoppningsvis kunna göra dig själv bättre förstådd. Tre år efter att Omgiven av idoter gavs ut släpptes uppföljaren Omgiven av psykopater som även den finns att lyssna på som ljudbok.

År 2016 släpptes även Omgiven av idioter på ljudbok och finns att lyssna på hos alla de stora ljudbokstjänsterna.

Hos Bookbeat får du lyssna gratis i upp till 30 dagar med vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker.

Vill du i stället använda Storytel eller Nextory får du 14 dagars gratis lyssning som ny användare – ingen rabattkod behövs!

Här kan du lyssna på Omgiven av idioter gratis i 14-30 dagar

Bäst i test


 • 30 dagars rabattkod: "Allaljudbocker"
 • Bäst i test av alla ljudbokstjänster
  30 dagars fri lyssning med rabattkoden: "Allaljudbocker"
  Störst utbud av ljudböcker
  Ingen bindningstid
 • Från 149 kronor/mån


 • 14 dagars gratis lyssning
 • Billigaste ljudbokstjänsten
  Brett utbud av ljud- och e-böcker
  Flera olika abonnemangsformer
  Ingen bindningstid
 • Från 139 kronor/mån


 • 14 dagars gratis lyssning
 • Stort utbud av ljudböcker
  Utmärkt e-boksläsare
  Enkel app
  Ingen bindningstid
 • 169 kronor/mån

Om boken

Omgiven av idioter ljudbok

Titel: Omgiven av idioter – hur man förstår dem som inte går att förstå

Utgiven (ljudbok): 2016-04-13

Författare: Thomas Erikson

Inläsare: Mattias Linderoth

Längd: 8h 53min

Språk: Svenska

Förlag: Word Audio Publishing

Tillgängliga format: Ljudbok och e-bok

Omgiven av idioters handling

Brukar du förgäves försöka göra dig förstådd av kollegor eller kanske din partner utan att något går fram? Eller går du kanske ifrån möten och tillställningar med känslan att ingen förstod vad du ville säga och du förstod inte heller vad de försökte driva igenom? Kan det även kännas som att du inte har någon gemensam mark alls med vissa människor och att ni talar helt olika språk? Då kan Omgiven av idioter ljudboken hjälpa dig.

Ofta kan det kännas som att människor i vår omgivning är idioter (vilket ibland kan vara fallet) men oftast är det bara glapp i kommunikationen och bristfällig förståelse för den andres personlighet som kan vara boven. Hur tydlig du än är mot en människa så förstår denne ingenting du försöker säga och vice versa. I Omgiven av idioter bjuder Thomas Eriksson på en hel del aha-upplevelser och kanske även en del åh-nej upplevelser när han förklarar hur människors personlighetsdrag påverkar deras kommunikation.

Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning

Thomas Erikson

Omgiven av Idioter beskriver på ett konkret, underhållande, och tänkvärt sätt en av världens vanligaste metoder för att kategorisera och sortera skilnaderna inom mänsklig kommunikation. Med vetenskaplig backning ger boken dig en modell att följa för att förstå varför människor reagerar och kommunicerar som de gör vilket kan hjälpa dig i relationer både på jobbet och privat. Boken är inte bara underhållande utan även ett hjälpmedel att undvika konflikt och hjälpa dig få fram dina poänger på ett mer precist sätt.

Vi vill gärna veta vad du tycker om ljudboken, lämna en kommentar nedanför och ge gärna ljudboken ett betyg så andra kan se!


För dig som vill lyssna på ljudboken omgiven av idioter på ljudok kan du göra det på Nextory, Storytel och Bookbeat.

På Bookbeat får du lyssna gratis i upp till 30 dagar genom att ange vår exklusiva rabattkod; Allaljudbocker.

På Storytel och Nextory får du 14 dagars gratis lyssning – ingen rabattkod behövs!

Bookbeat

Bookbeat har det bredaste utbudet av ljudböcker och den mest användarvänliga appen på marknaden. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat det självklara valet på grund av dess fantastiska e-boksläsare. Nu får du dessutom prova på deras app gratis i 30 dagar med koden Allaljudbocker!

149 kr/mån


Nextory

Nextory är den mest prisvärda ljudbokstjänsten på marknaden. På Nextory hittar du tusentals titlar till en låg månadskostnad och appen fungerar suveränt. Nya användare har möjlighet att prova tjänsten gratis i 21 dagar utan bidningstid med vår exklusiva rabattkod: Allaljudbocker

139 kr/mån

Storytel

Storytel har ett brett utbud av ljudböcker och en väl fungerande app. För dig som vill lyssna på de senaste boksläppen till en låg månadskostnad är Storytel det näst bästa valet efter Bookbeat. Nu får du dessutom lyssna fritt i 14 dagar, ingen bonuskod behövs!

169 kr/mån

9.5 Betyg
Intressant ljudbok som blivit snackis av en anledning!

Omgiven av idioter är inte bara en ögonöppnande ljudbok utan även väldigt intressant lyssning med många värdefulla insikter som alla kan ha nytta av såväl privat som i arbetslivet.

Lägg till recension
Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Allaljudbocker.se - ljudböcker gratis