Bra lyssning!

Mammas son banditen ljudbok

Mammas son banditen är den otroligt spännande biografin där vi får följa Mehdi Seyyed, grundare av Bandidosavdelningen i Göteborg, och Arash Raoufi,  brottmålsadvokaten från förorten som deltagit i flera uppmärksammade mål och med gott resultat har han försvarat kunder hela vägen upp till högsta domstolen. Ljudboken, uppläst av Johan Holmberg har blivit en stor succé och den spännande berättelsen är verkligen något som berör. Både Mehdi och Arashs berättelser är otroligt intressanta, från göteborgs förorter till Kumla och Hall.

Vill du lyssna på ljudboken “Mammas son banditen” kan du göra det helt gratis i 45 dagar hos BookBeat med vår unika rabattkod ”allaljudbocker” (reklamlänk)

Här kan du lyssna på Mammas son banditen på ljudbok gratis i upp till 45 dagar

 • LjudbokstjänstGratis provperiodInfoMånadskostnadApp
 • 1Bookbeat
  Vårt toppval

  45 dagars gratis användning
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker
  • Väldigt bra app
  • Bra e-boksläsare
  • Ingen bindningstid
  Basic:
  99 kr/mån
  Premium:
  169 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 2Bokus Play

  45 dagars gratis användning
  • Inspirerande tips från våra bokspecialister varje vecka
  • Brett utbud av ljudböcker
  • Billigt basabonnemang
  • 45 dagars fri provperiod med vår rabattkod allaljudbocker_45
  Bas:
  79 kr/mån
  Premium:
  149 kr/mån
  Familj:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 3Nextory

  45 dagars gratis användning
  • Brett utbud av både ljudböcker och e-böcker
  • Tydlig och bra design
  • Bokutmaningar för roligare användning
  • Flera olika abonnemangsformer
  Basic:
  139 kr/mån
  Unlimited:
  189 kr/mån
  Unlimited 2-4:
  229 kr/mån
  Prova gratis i 45 dagarreklamlänk
 • 4Audible logo

  30 dagars gratis användning
  • Stort utbud av engelska ljudböcker
  • Stort utbud av podcasts
  • Ljudböcker får behållas efter uppsägning
  £7,99/mån
  Prova gratis i 30 dagarreklamlänk

Om boken

Mammas son banditen ljudbok

Utgiven (som ljudbok): 2017-03-02

Författare: Mehdi Seyyed, Arash Raoufi

Uppläst av: Johan Holmberg

Språk: Svenska

Kategori: Biografi

Förlag: Word Audio Publishing

Tillgängliga format: Ljudbok

Mammas son banditens handling

Min lillebror Mehdi har alltid varit morsans lilla älskling, men kvinnan hade inte räknat med att snorungen skulle bli värsta banditen. Ärligt talat, än idag fattar familjen nada. Hur gick det hela till? Lillbrorsan har fått samma uppfostran som vi: Kärlek, omvårdnad, ett bra hem. En familj som tar hand om varandra. Vår kära mor gjorde allt för oss och ännu mer för den där-a bortskämda ungen. Vi smugglades ut från Iran under kriget och kom till Sverige, självaste himlen. Vi trodde att våra problem var över, men oj, oj, oj vad fel vi hade. Mehdi stod utanför ytterdörren i en röd Aqua Limone-tröja, han ringde på igen. Jag öppnade. Är du vaken brorsan? sa han ängsligt. Lillbrorsan var kritvit i ansiktet, han såg jävligt nojig ut. Mina tankar gick åt alla håll, hade han skadat någon? Hade någon dött? Var aina efter honom? Vad gör du här mitt i natten? Vad i helvete har du gjort, Mehdi? Lillbrorsan tittade på sina blodiga Air Jordan-sneakers, men sa inget. Jag blev livrädd. Det här-a var inte likt Mehdi. Han brukade åka hem till sina compadres och tvätta av sig blodet. Det här-a såg inte bra ut. Jag bad till Gud att ungen inte hade mulat någon. Vad fan ska jag säga till morsan? tänkte jag. Svara för helvete! Vad fan har du gjort, Mehdi? Han svarade med darrig röst: Du måste köra mig till sjukan…

I Mammas son banditen får vi följa med en familjs kamp om att få sin son på rätt sida lagen och vad som blir konsekvenserna när detta inte lyckas. Ljudboken handlar även om en mors kärlek till sin son som aldrig försvinner, oavsett kriminella handlingar och fängelsestraff. Berättelsen om Mehdi och hans liv är en spännande historia om livet som kriminell i ett av Sveriges största gäng. På 41 år har han ett rätt grovt brottsregister och de totala 14 åren i fängelse och vägen dit, är bra material för en ljudbok.

Fler populära ljudböker

Om författarna David Mehdi Seyyed och Arash Raoufi

Mehdi Seyyed föddes i Iran men växte upp i göteborgs förorter. Tillsammans med sina vänner grundade han den första Bandidosavdelningen i Göteborg. Mehdi har aldrig tidigare ställt upp en intervju men när han träffade Arash Raoufi, som skulle företräda honom i ett ärende mot kriminalvården, ville han förutom en jurist ha en person som skulle berätta hans livshistoria.  Mehmi blev dömd till totalt över nio års fängelse 2008 och 2009 och fick sitta av tiden på Hall och Kumla. 2014 Sedan 2014 är han ute på fri fot igen men Mehdi tillhör fortfarande Bandidos fast nu är det nationalavdelningen “Europa” som gäller.

Arash Raoufi är brottmålsadvokaten som också är från Göteborgs förorter. Han kör en annorlunda yrkesteknik jämfört med andra brottmålsadvokater  men har blivit enormt framgångsrikt och representerat klienter hela vägen upp till högsta domstolen. Han var bland annat advokat i den uppmärksammade Instagramrättegången. Tillsammans har de båda författarna skrivit boken. De har suttit på olika håll och skrivit innan förlaget har sammanställt materialet.

9 Betyg
En av de bättre självbiografierna vi lyssnat på

Mammas son banditen är ruskigt spännande och kommer få dig att både gråta, svettas och skratta!

Bli först att kommentera!

Lämna ett svar

Top
Ljudböcker
Logo