Ljudböcker iPhone

Ljudböcker på iPhone

Vill du lyssna på ljudböcker på iPhone? Vi på Allaljudbocker.se har testat samtliga appar för iPhone och betygsatt dem i en lista nedan. På denna sida finner du även information om hur du installerar ljudbokstjänster på din iPhone och hur du kommer igång med att lyssna på ljudböcker på dem vilket inte tar mer än fem minuter!

ljudbok på iphone

Bästa ljudbokstjänsterna för iPhone

Precis som i vår bäst i test lista över vilka appar som är bäst för ljudböcker utsågs Bookbeat till den bästa ljudbokstjänsten för iPhone på grund av sitt breda utbud och för att appen går snabbt att installera och fungerar väl i iPhones operativsystem iOS. I våra tester slog Bookbeat båda huvudkonkurrenterna Storytel och Nextory.

Bookbeat ljudböcker bäst i test
Utbud
Design
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Betyg: 9.5/10

Nextory logo prisvärt val
Utbud
Design
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Betyg: 9/10

Storytel
Utbud
Design
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Betyg: 8/10

Så här installerar du ljudboksapparna på din iPhone

Att komma igång och lyssna på ljudböcker tar inte mer än ett par minuter och det enda du behöver göra är att följa de fyra stegen nedan. För att kunna följa instruktionerna och ladda ner apparna behöver du en internetuppkoppling, antingen via mobildata eller wi-fi.

  1. Skapa ett konto hos den ljudbokstjänst du föredrar, både Bookbeat, Storytel, Nextory och Audible fungerar på iPhone. Hos dessa får du dessutom mellan 14-30 dagars fri lyssning så att du kan utvärdera om du vill fortsätta med tjänsten. När du skapar ditt konto behöver du ange ett kreditkort men inga pengar dras innan gratisperioden är slut.
  2. Efter du skapat ditt konto går du in på App Store där du kan ladda ner samtliga tjänster gratis.
  3. När appen är nerladdad loggar du in med ditt konto.
  4. Börja lyssna! Visst gick det snabbt och enkelt? Genom att följa dessa stegen kan du på bara ett par minuter börja lyssna på ljudböcker i din iPhone.

Du kan även välja att ladda ner appen direkt i din iPhone och skapa ditt konto direkt i den men i vår erfarenhet är det enklast att följa de angivna instruktionerna.

Ett bra tips är att ladda ner ljudböckerna till din iPhone när du är uppkopplad på Wi-fi för att spara data när du lyssnar på böckerna där du inte har något wi-fi.

Om du känner för att läsa böckerna i din mobil går detta även bra då alla de listade tjänterna även erbjuder e-böcker. Se bara till att boken du börjar lyssna på även finns i e-boksformat.

Bookbeat
Bookbeat har ett brett utbud av ljudböcker och en användarvänlig app. För dig som gillar att läsa e-böcker är Bookbeat också det självklara valet på grund av den fantastiska e-boksläsaren. Nu får du dessutom prova på deras tjänst gratis i 45 dagar med vår rabattkod!
Från 99 kr/mån
Top
Ljudböcker
Logo